3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Γρίφος η 11αδα της Ανόρθωσης στο Δασάκι (17:00 Cytavision)

By on 28 Οκτωβρίου, 2020 0 948 Views

Στο Δασάκι πάει η Ανόρθωση με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να φθάσει στην κορυφή και να ενισχύσει την ψυχολογία της.

Το σημερινό παιχνίδι (28/10, 17:00 Cytavision) στο Δασάκι, είναι εξ’ αναβολή με τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής .
Η ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ έχει βαρυφορτωμένο πρόγραμμα αφου ακολουθεί ο αγώνας με την Καρμιώτισσα μετά κύπελλο με την Πάφο και ακολούθως το ντέρμπι με την ΑΕΚ οπότε σε δυο βδομάδες θα συμπληρώσει 5 αγώνες οπότε δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές από τον Κετσπάγια για να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν παίξει σε περισσότερα παιχνίδια.Και έχει την ευχέρεια να το κάνει.Μανιάς,Αρτυματάς,Χριστοφή,Ελουντού,Σελί ,Μαργκάσα είναι παίκτες που εύκολα μπορούν να βρεθούν στην 11αδα .
Η «Μεγάλη Κυρία» έχει την ψυχολογία με το μέρος της και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει δυναμική, κάτι που εκτιμάται ότι θα τη βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι κυανόλευκοι έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τις όποιες αδυναμίες των αντιπάλων τους, ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η εξασφάλιση των τριών πολύτιμων βαθμών.
Την ίδια ώρα, η Ανόρθωση θέλει δεν ξεχνά τον περσινό διασυρμό με τα πέντε γκολ που δέχθηκε από τον Εθνικό στο Δασάκι και δεν υποτιμά τον αντίπαλο που άλλαξε προπονητή.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται ν’ αρχίσει τον αγώνα με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα με τους Βγκορτς, Σίντελφελντ, Κορέια ή Σελίν (αριστερά) και Γκαλίτσιο (δεξιά).
Στη μεσαία γραμμή τους Χουσμπάουερ, Κ. Αρτυματά ή Νταουσβίλι και Ντορ Μίχα και στ’ άκρα της επίθεσης τον Οκριασβίλι (αριστερά) και Χριστοφή ή Ελουντού (δεξιά). Στην κορυφή θα είναι ο Κβιλιτάια αν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τον Μανιά.

Στο μεταξύ έληξε το θέμα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Αντώνης Καρράς», ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στον συμπατριώτη του προπονητή την επόμενη μέρα στην προπόνηση και έτσι καμία παρεξήγηση δεν υφίσταται.

Ο Οκριασβίλι υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό (5η αγωνιστική), ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Καλτσάς. Εξάλλου, ο 28χρονος Γεωργιανός απολογήθηκε και στους συμπαίκτες του για την ένταση που δημιουργήθηκε και έτσι η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Αχνιώτες εξελίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.