7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΘΟΥΚΗΣ:Θα πάρουμε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία μας .Όλα ανοικτά

ΘΟΥΚΗΣ:Θα πάρουμε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία μας .Όλα ανοικτά

By on 29 Οκτωβρίου, 2020 0 1632 Views

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Η αρχική τοποθέτηση
: «Είμαστε στην τελευταία θέση με μόνο τρεις βαθμούς σε σύνολο οχτώ αγώνων. Με ΑΕΚ και ΑΕΛ είχαμε πρόβλημα με τη διαιτησία, νικήσαμε την ΕΝΠ και μετά μπήκαμε στην εποχή του κορωνοϊού. Αυτή η διαδικασία μας έχει στοιχήσει πολύ και ακόμα υποφέρουμε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε την ομάδα σε μια σωστή πορεία. Πολλοί παίκτες που έπρεπε και δικαιούνταν να προπονούνταν, δεν το έκαναν. Οι παίκτες μας δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτή την πίεση».
Για τη διαιτησία: «Καταγγέλλεις διαιτητές δεν σε ακούει κανένας. Τα προηγούμενα χρόνια ίσως να μην κάναμε καμία καταγγελία διαιτητή. Τα προσπερνούσαμε, όμως φέτος είναι διαφορετικά. Ο κ. Θεουλής με τη Δόξα έτρεξε και έδωσε το πέναλτι χωρίς σκέψη. Ο κ. Λαγέγκ δεν δέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα και θεωρεί ότι ελέγχει την κατάσταση. Έπρεπε να ήταν στην Κύπρο και όχι στο Παρίσι. Γιατί είναι εκεί δεν ξέρω. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια συμπεριφορά από τη διαιτησία. Θα πάρουμε αποφάσεις για την ομάδα αλλά και γ αποφάσεις για τα όσα γίνονται γύρω από την ομάδα».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θα δούμε πως θα αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση. Θα ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσε μια μεγάλη ομάδα αν είχε τα δικά μας θέματα. Θα μιλήσουμε με την ομοσπονδία. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται πανικός».
Αν θα τεθεί θέμα προπονητή: «Σήμερα στις 18:00 θα έχουμε συνεδρία και θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές που μπορεί να επηρεάζουν την ομάδα. Είναι όλα ανοικτά. Αύριο ίσως να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα».