7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Europa League:Ευκαιρία της Ομόνοιας για την έκπληξη κόντρα στην Αιντχόφεν, (22:00, Cytavision)

Europa League:Ευκαιρία της Ομόνοιας για την έκπληξη κόντρα στην Αιντχόφεν, (22:00, Cytavision)

By on 29 Οκτωβρίου, 2020 0 1211 Views

Με αντίπαλο την Ολλανδική Αϊντχόφεν, συνεχίζει απόψε την προσπάθεια της στους ομίλου του Europa League η Ομόνοια Λευκωσίας. Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. 

Ιστορικής σημασίας ο αποψινός αγώνας για την Ομόνοια αφού ειναι ο πρώτος εντός έδρας σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργανώσης. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η Ομόνοια θέλει απόψε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνει διεκδικητική στον όμιλο μέχρι το τέλος.  

Ως την πιο δυνατή ομάδα που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής η ομάδα του, χαρακτήρισε την Αϊντχόφεν ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπέργκ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, στέλλοντας παράλληλα το μηνυμα πως, η Ομόνοια θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Υπό κανονικάς συνθήκας η Ολλανδική ομάδα θα ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και μέσα στο ΓΣΠ ωστόσο ήρθε με αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού και η Ομόνοια θα έχει μια καλή ευκαιρία αν η απόδοση της είναι σταθερή όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά της παιγνίδια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της αποφέρει λεφτά στο ταμείο,ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και βαθμούς στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές (23 είναι στην αποστολή του αγώνα) και αναμένεται να παρατάξει πιθανώς την ίδια ενδεκάδα, όπως και στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, ο Χούμποτσαν δεξιά και ο Λέζιακς αριστερά, στη μεσαία γραμμή οι Γκόμες, Γκόμεθ και Παπουλής, στα άκρα οι Μποτεάκ και Τζιωνής και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντούρις.

Διαιτητής ορίστηκε ο Λιθουανός Donatas Rumšas.

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου, η Γρανάδα υποδέχεται επίσης στις 22:00 τον ΠΑΟΚ. 

Η Γρανάδα προηγείται στη βαθμολογία με 3 βαθμούς αφού στην πρώτη αγωνιστική νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Αϊντχόφεν. Ομόνοια και ΠΑΟΚ έχουν από ένα βαθμό και η Ολλανδική ομάδα, μηδέν βαθμούς.