4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παραμένει σε ισχύ ο κανονισμός για 5 αλλαγές στην Ευρώπη. Η Γρανάδα τις έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παραμένει σε ισχύ ο κανονισμός για 5 αλλαγές στην Ευρώπη. Η Γρανάδα τις έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ

By on 30 Οκτωβρίου, 2020 0 562 Views

Στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ ,τόσο στο Τσάμπιονς όσο και στο Γιουρόπα λιγκ παραμένει σε ισχύ το δικαίωμα των ομάδων για 5 αλλαγές και στη φάση των ομίλων.

Στον όμιλο που συμμετέχει η Ομόνοια ,στους αγώνες της Πέμπτης στην 2η αγωνιστική αυτή την ευχέρεια την αξιοποίησε η Γρανάδα που έκανε και τις 5 αλλαγές χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ που έκανε μόνο τρεις αλλαγές. Στο ΓΣΠ η Αϊντχόφεν δεν είχε την δυνατότητα λόγω πολλών απουσιών να κάνει πολλές αλλαγές και όπως πίεζε στα τελευταία λεπτά δεν είχε και τόση ανάγκη για αλλαγές. Η Ομόνοια με τη σειρά της έμεινε στις δυο …αφού την Τρίτη ζήτησε να την κάνει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα αλλά ο 4ος διαιτητής δεν πρόλαβε να ενημερώσει τον διαιτητή για να μην δώσει συνέχεια στο παιγνίδι για να γίνει η αλλαγή και τελικά σημειώθηκε το δεύτερο γκολ των Ολλανδών για να μπει στο παιγνίδι ο Κούσουλος αργοπορημένα για να παίξει κάποια δευτερόλεπτα.

Στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν τα αν αλλά αν προλάβαινε να γίνει η αλλαγή ίσως να έμενε στο 1-1 ο αγώνας στο ΓΣΠ αλλά και αν επιχειρούσε και πιο νωρίς κάποια αλλαγή αφού είχε κάνει μόνο δυο η Ομόνοια ίσως να άλλαζε η ροή του αγώνα και να μην ερχόταν το δεύτερο γκολ της Αϊντχόφεν

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Βαγέχο, Χερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόν (89’ Μπράις), Μίγια, Ματσίς (89’ Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73’ Μοντόρο), Σουάρες (73’ Σόρο).