1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

H ΟΥΕΦΑ ρωτάει για το γκολ του Γκόμεθ…

By on 30 Οκτωβρίου, 2020 0 810 Views

Το γκολ του Γιόρντι Γκόμεθ ήταν πράγματι εκπληκτικό. Ο Ισπανός μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σκόραρε με τη μπάλα στημένη πίσω από το κέντρο καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ στη διοργάνωση το οποίο είχε δημιουργηθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα από τον Κεμάρ Ρουφ της Ρέιντζερς στον αγώνα με τη Στάνταρ Λιέγης.

Στην ανάρτηση της η ΟΥΕΦΑ ρωτάει τον κόσμο: «Δύο αγώνες, δύο γκολ πίσω από τη μεσαία γραμμή. Ποιος το έκανε καλύτερα;»

Στο μεταξύ πρώτο θέμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και όλες της ηπείρους το φανταστικό τέρμα του Γκόμεθ στο ψεσινό ματς της Ομόνοιας με την PSV.

Σημειώνεται πως ο μέσος της Ομόνοιας σκόραρε από απόσταση 56 μέτρων κάτι που δεν έγινε ποτέ σε αγώνα Europa League. Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι το γκολ αυτό ήρθε μία εβδομάδα μετά το γκολ που σημείωσε ο Kemar Roofe της Rangers στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης στην πρεμιέρα των ομίλων της φετινής διοργάνωσης. O Τζιόρντι Γκόμεθ σκόραρε από τα 56 μέτρα ενώ ο Κεμάλ Ρουφ της Ρέιντζερς από τα 54.6 μέτρα.

Στα διάφορα ρεπορτάζ σημειώνεται ότι το τέρμα δεν έδωσε βαθμό στην Ομόνοια όπως επίσης ότι δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί η μπάλα ήταν σε κίνηση όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε το φάουλ.

Τα ΔΥΟ τέρματα