8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αήττητος και στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας.Το ΑΠΟΕΛ κρατήθηκε ζωντανό με το 1-1.Έχασε ευκαιρίες για τη νίκη η ομάδα της Λεμεσού

Αήττητος και στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας.Το ΑΠΟΕΛ κρατήθηκε ζωντανό με το 1-1.Έχασε ευκαιρίες για τη νίκη η ομάδα της Λεμεσού

By on 31 Οκτωβρίου, 2020 0 5088 Views

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.
ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας εξήλθαν ισόπαλοι στο ΓΣΠ, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο καθώς ναι μεν ο Απόλλωνας διατήρησε την διαφορά των 11 βαθμών από τους «γαλαζοκίτρινους» αλλά κινδυνεύει να χάσει την κορυφή την Κυριακή από την Ανόρθωση και βάση ευκαιριών αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν απέναντι τους ένα καλό Σίλβα και την αστοχία…
Έχασε άλλη μια ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ για να πλησιάζει και όσο πάνε και δυσκολεύουν τα πράγματα.Ωστόσο η ισοπαλία το κρατά ζωντανό και του δίνει κουράγιο στην προσπάθεια για ανασύνταξη με την άφιξη και του νέου προπονητή
Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 60΄ με την αλλαγή του Σωφρόμνη τον Σάσα Μάρκοβιτς. Το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με τον Ντογκαλά στο 74΄ και παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι το φινάλε, περισσότερο από πλευράς Απόλλωνα ο οποίος απώλεσε τεράστιες ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας στερήθηκε τον Λάρσον που έμεινε εκτός αποστολής ενώ ούτε ο Γιαννιώτας ήταν έτοιμος να βοηθήσει.

Το ΑΠΟΕΛ πέραν του ΝτεΒινσέντι έχασε με απρόπτα προβλήματα τους Ατζίλι και Γουίλερ ενώ στην διάρκεια του αγώνα αποχώρησε ο Ζορζε τραυματίας και τον αντικατέστησε ο Χρ.Σιέλης .Ο Χατζηλούκας έριξε στη μάχη στο β΄ημίχρονο και το νεαρό Γαβριήλ .

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

 Πήγε να απειλήσει το ΑΠΟΕΛ. Ο Ντογκαλά έδωσε στον Κλωναρίδη ο οποίος στην προσπάθεια του να περάσει τον Δημητρίου άνοιξε πολύ την μπάλα και το μόνο που κέρδισε ήταν ένα κόρνερ.

 Καλό σουτ του Πέδρο έξω.

46΄ Με μια αλλαγή ο Απόλλωνας. Στην θέση του Χάμπου πέρασε ο Μάρκοβιτς.

59΄Το σουτ του Αγκίρε το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σίλβα.

60΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Κεφαλιά ψαράκι του Πίττα, απέκρουσε εξ’ επαφής ο Σίλβα, στην επαναφορά ο Μάρκοβιτς έπιασε το ξερό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε μέσα από την γραμμή τέρματος.

70΄ Έγινε η μπαλιά στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ αλλά ο Μπένσοπ δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

73΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα αλλά ο Μπένσοπ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σίλβα μετά από την ωραία κίνηση και το σουτ που έπιασε ο Ολλανδός.

74΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Αντεπίθεση για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ανουάρ έδωσε στον Ντογκαλά που έφυγε πίσω από την άμυνα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

88΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά από κοντά και ο Σίλβα πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.

94΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα αλλά ο Αγκίρε ήταν άστοχος

ΑΠΟΕΛ (Λ.Χατζηλούκας): Σίλβα, Νσούε, Ζεράλδες, Ζόρζε (50΄ Σιέλης), Μερκής, Γένσεν, Ανουάρ, Ζαχίντ (65΄ Γαβριήλ), Κλωναρίδης (75΄ Σαχάρ), Ντογκαλά, Νούχιου.
Στον πάγκο: Ουζόχο, Σάντος, Ντιας, Εφραίμ, Λουντέμο, Σατσιάς

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ.Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο, Αγκίρε, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι (77΄ Γκακπέ), Χάμπος (46΄ Μάρκοβιτς), Ντένιτς, Πίττας (85΄ Σάλαϊ), Μπένσοπ, Ντιγκινί
Στον πάγκο: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Βασιλείου, Κατελάρης,  Γιαννιώτας, Ματέι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανουάρ/Σακέτι, Πίττας, Μπένσοπ

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος