7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ερωτηματικό για τις σκέψεις του Μπεργκ.Ροτέισιον ή λίγες αλλαγές;

Ερωτηματικό για τις σκέψεις του Μπεργκ.Ροτέισιον ή λίγες αλλαγές;

By on 31 Οκτωβρίου, 2020 0 1792 Views

Τελευταία προπόνηση το απόγευμα για την Ομόνοια πριν από τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας(16:00 Cytavision) το οποίο θα γίνει στο Μακάρειο Στάδιο και θα είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει στην διάθεση του όλους του, τους ποδοσφαιριστές πλην του τιμωρημένου Άνταμ Λανγκ, ο οποίος ως γνωστόν δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς την προηγούμενη αγωνιστικής με τον Εθνικό Άχνας.Το ερωτημαρικό είναι αν ο Μπεργκ θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισιον ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης με την Γρανάδα ή αν θα προτιμήσει λίγες αλλαγές αφου ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος.

Ο Νορβηγός τεχνικός στην σημερινή τελευταία προπόνηση θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Αϊντχόφεν την Πέμπτη κι αναλόγως θα αποφασίσει για το πλάνο και το ποιους θα χρησιμοποιήσει.

Με το πέρας της απογευματινής προπόνησης στο “Ηλίας Πούλλος” ο Χένινγκ Μπεργκ θα γνωστοποιήσει και την αποστολή που θα μεταβεί στο Μακάρειο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.