4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποφεύγει την παγίδα και περνά πρώτη. Aπουσίες αλλά με πολλές επιλογές η Ανόρθωση κόντρα στην Καρμιώτισσα

Αποφεύγει την παγίδα και περνά πρώτη. Aπουσίες αλλά με πολλές επιλογές η Ανόρθωση κόντρα στην Καρμιώτισσα

By on 1 Νοεμβρίου, 2020 0 945 Views

Xωρίς ανάσα συνεχίζει η Ανόρθωση την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα Cyta με στόχο να ανέβει στην κορυφή. Η ομάδα του Κετσπάγια με την ενσωμάτωση των ποιοτικών παικτών που αποκτήθηκαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες της και το βάθος που έχει σαν ομάδα έχοντας ανοδική πορεία. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Καρμιώτισσα μια ομάδα που τελευταία δεν τα πάει καλά όμως κανείς δεν ξεχνά τις εμφανίσεις της κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας έτσι η Ανόρθωση πάει στην Πάφο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Με νίκη θα ανέβει στην κορυφή και είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο για την ομάδα της Αμμοχώστου που γνωρίζει ότι ο αγώνας κρύβει παγίδες αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί από την δική της απόδοση. Στην ομάδα υπάρχουν προβλήματα και δεδομένες απουσίες λόγω τιμωριών (Οκριασβίλι- Αμπαρτζουμιάν)ενώ Λόρια και Σίλντενφελντ αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού και αν δεν είναι 100% έτοιμοι δεν θα αγωνιστούν αφού ακολουθούν συνεχόμενοι αγώνες με την Πάφο FC στο κύπελλο και με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και ασφαλώς ο Κετσπάγια θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες μέσα στο γήπεδο χωρίς ρίσκο να χάσει κάποιους παίκτες για περισσότερο καιρό.

Δεδομένος ο στόχος, δεδομένη και η αποφασιστικότητα της Ανόρθωσης αλλά αυτό που μόνο ο Κετσπάγια ξέρει είναι η 11αδα που θα αρχίσει τον αγώνα. Εικάζουμε πως ο Τζουρ αν τελικά μείνει εκτός ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια ,στο δεξί άκρο ο Γκαλίτσιος και στο αριστερό άκρο τρεις παίκτες διεκδικούν την θέση. Κορέια,Σελίν, Μαργκάσα. Στο κέντρο της άμυνας ο Βργκοτς  και αν ο Σίλντενφελντ ξεκουραστεί θα διεκδικήσουν της θέση οι Κορρέα και Π.Αρτυματάς.

Στο κέντρο ο Νταουσβίλι με ένα εκ των Κ.Αρτυματά ή Χουσμπάουερ και τον Μίχα. Στην επίθεση λογικά επιστρέφουν  οι Κλατσάς και  Κλιβιτάια μαζί με τον Ελουντού.