3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.Υπάρχουνν περιθώρια βελτίωσης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.Υπάρχουνν περιθώρια βελτίωσης

By on 2 Νοεμβρίου, 2020 0 4602 Views

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, την διαιτησία, αλλά και τους τραυματίες μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου στο ΣΠΟΡ FM 95.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές θα παίρνεις του βαθμούς, χωρίς να παίζεις καλά. Ή να συμβεί το αντίθετο. Και κάποιες φορές μπορείς να πάρεις και τα δύο. Σίγουρα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. Αν θυμάστε είπαμε ότι είμαστε ο Απόλλωνας και πάμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, κυρίως λόγω ατυχίας. Αξίζαμε να κερδίσουμε, κάτι που παραδέχτηκαν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Χατζηλούκας και ο κ. Πετεβίνος και είναι προς τιμή τους. Κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες και χάσαμε πολλές φάσεις. Δεν τα καταφέραμε, αλλά κρατάμε την παρουσία μας και συνεχίσουμε. Δεν είναι το τέλος του κόσμου η ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι ούτε κατόρθωμα».

Αν ήταν χθες στο Παφιακό ο Σωφρόνης Αυγουστή: «Δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά παρακολούθησε το παιχνίδι. Είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Η Καρμιώτισσα είναι επικίνδυνη ομάδα».

Για Νταμπό, Γιαννιώτα και Λάρσον: «Θα είναι θέμα του προπονητή. Εάν θα τον βάλει στην αποστολή, ή θα του δώσει επιπλέον χρόνο και να επιστρέψει μετά την διακοπή ακόμα πιο έτοιμος. Ο Γιαννιώτας δεν ήταν μυϊκό πρόβλημα, όπως εκ παραδρομής λέχθηκε στην μετάδοση. Έπαθε ψύξη, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Λουμπάγκο, να δούμε τι θα μας συμβεί άλλο. Ο Λάρσον αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, θα ακολουθήσει προληπτικά αυτή την εβδομάδα αποθεραπεία, για να είναι έτοιμος με την επανέναρξη»

Για την διαιτησία του ντέρμπι: «Για να είμαστε σωστοί, σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακή η διαιτησία του Κυριάκου. Ελέγχεται στην φάση του Γιούστε, που εμείς θεωρούμε ότι ήταν πέναλτι. Όμως, ήταν δύσκολη φάση είναι αλήθεια. Είναι από τους νέους διαιτητές που προσπαθούν να επιφέρουν το κάτι διαφορετικό και για αυτό δεν μπήκαμε στην διαδικασία της έντονης διαμαρτυρίας και να τον στήσουμε στο τοίχο».

Εάν ο Απόλλωνας είναι φαβορί: «Όχι δεν είμαστε το φαβορί. Υπάρχουν πολλές ομάδες εκεί και δεν αισθανόμαστε έτσι. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Στόχος είναι να παίρνουμε τους περισσότερους βαθμούς. Κρατάμε την μέχρι τώρα παρουσία μας και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Περιμένουμε την επιστροφή των Νταμπο, Λάρσον και Γιαννιώτα που θα μας βελτιώσουν κι άλλο».

Για την κατάσταση του Μολ: «Ο Μολ προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν μπορεί να προδικάσει κανείς τι θα γίνει σε δύο μήνες. Υπάρχουν αξιόλογοι τερματοφύλακες στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Αν υπάρχει εξέλιξη με τον Ντένιτς: «Είναι καθαρά το θέμα το οποίο χειρίζεται ο πρόεδρος»