19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο τέλος σάρωσαν οι Γερμανοί(Η Μπάγερν 6-2 την Σάλτσμπουργκ )

Στο τέλος σάρωσαν οι Γερμανοί(Η Μπάγερν 6-2 την Σάλτσμπουργκ )

By on 3 Νοεμβρίου, 2020 0 350 Views

Tο επιβλητικό σερί της συνέχισε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε της μαχητικής για 78΄ Σάλτσμπουργκ με σκορ 6-2 και έφτασε τις 14 συνεχόμενες νίκες στο Champions League.

Μπορεί η Μπάγερν να μην έπεισε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να κινδύνεψε να χάσει , όμως στο τέλος οι Βαυαροί έδειξαν χαρακτήρα και σκόραραν τέσσερις φορές στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης πανηγύρισαν την 14η συνεχόμενη νίκη τους στο Champions League.


 

Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να «παγώσει» τη Μπάγερν στο 4ο λεπτό με τον Μπερίσα να επωφελείται από μια κόντρα και μέσα από την περιοχή να εκτελεί τον Νόιερ στην κλειστή του γωνία και να κάνει το 1-0. Από εκεί και έπειτα η Mπάγερν  ανέβασε ταχύτητα  και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 12΄, όμως αν και στην αρχή  ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για ένα μαρκάρισμα του Σομποζλάι στον Ερναντέζ, τελικά με τη βοήθεια του VAR αποφάσισε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 16΄ ο Γκάνμπι βρήκε δίχτυα για τους Βαυαρούς με ένα πολύ καό διαγώνιο σουτ, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και παρέμεινε το 1-0 για τους «ταύρους». Τελικά, οι Γερμανοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 20΄, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Τόμας Μίλερ από τον Εμβουεπού. 

Η ανατροπή για την Μπάγερν ήρθε στο 43΄  με τον Μίλερ να πατάει περιοχή, να ψάχνει με σέντρα να βρει τον Λεβαντόφσκι, όμως ο Κρίστενσεν στην προσπάθειά του να διώξει δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο, στο 65ο λεπτό οι Αυστριακοί ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Οκουγκάβα να παίρνει την ασίστ από τον Ραμάλιο και να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ενώ στο 72′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με τον ο Οκαφορ να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά άργησε να πάρει απόφαση και το σουτ που έκανε το μπλόκαρε ο Νόιερ με διπλή προσπάθεια. 

Στο 79΄ ο Μπόατενγκ σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κίμιχ, έκανε το 3-2 και ξεκίνησε το πάρτι για την ομάδα του Χάνσι Φλικ. Ο Σανέ στο 83΄ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, από κλέψιμο του Κίμιχ στο κέντρο και έκανε προσποίηση, άδειασε τον αμυντικό και έστρωσε τη μπάλα στο αριστερό και με ένα πανέμορφο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 4-2. Στο 88΄ ο «Λέβα» έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, παίρνοντας μια πολύ δύσκολη κεφαλιά ανάμεσα από δύο άτομα και έφτασε τα 70 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Λούκας Ερναντέζ στο 90+2΄ με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό.