17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο στο παιχνίδι με την Γρανάδα

ΜΠΕΡΓΚ:Θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο στο παιχνίδι με την Γρανάδα

By on 4 Νοεμβρίου, 2020 0 1404 Views

Στη Διάσκεψη Τύπου της Ομόνοιας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γρανάδα ο προπονητής της κ.Μπεργκ δήλωσε:

-Είναι το τρίπο μας παιχνίδι και το περιμένουμε πως και πως. Η Γρανάδα είναι μία πολύ καλή ομάδα της Λα Λίγκα με παίκτες με ποιότητα. Δώσαμε δυο ισορροπημένα παιχνίδια στους ομίλους. Ισοπαλία με ΠΑΟΚ και με Αϊντχόφεν ήταν απογοήτευση όπως χάσαμε. Συμβαίνει όμως στο ποδόσφαιρο μερικές φορές. Ανυπομονούμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε στο παιχνίδι με την Γρανάδα.

-Να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μία καλή ομάδα η Γρανάδα και θα προσπαθήοσυμε για το καλύτερο.

Δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει την Γρανάδα ο κορωνοϊός. Είναι ένας καλός προπονητής με επιτυχίες. Υγεία πάνω απ όλα.

-Κάναμε δυο καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και θα ήταν παράξενο αν άλλαζα κάτι στην ομάδα.

-Είναι κοντά η Αϊντχόφεν με την Γρανάδα. Ήταν κλειστά όλα τα παιχνίδια που έγιναν. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν η οποία είχε και τις δικές της  ευκαιρίες αλλά την περιορίσαμε. Σε αυτό το επίπεδο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να φθάνουμε στο πιο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο. 


-Δεν θα ήταν το πιο έξυπνο πράγμα να πω την ένδεκάδα αλλά θα ξεκινήσω με μία ενδεκάδα που θα μπορεί να μας δώσει αυτά που θέλουμε.