13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση αλλά αποφασίζει ο Κετσπάγια για τους 11 κόντρα στην Πάφο (η σκέψη και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ)

Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση αλλά αποφασίζει ο Κετσπάγια για τους 11 κόντρα στην Πάφο (η σκέψη και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ)

By on 4 Νοεμβρίου, 2020 0 786 Views

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο σε μονό αγώνα κυπέλλου και γνωρίζει ότι τυχόν…λάθος δεν διορθώνεται σε επαναληπτικό αγώνα. Στόχος της ομάδας της Αμμοχώστου ασφαλώς η πρόκριση στην επό0μενη φάση και μέσα στην έδρα της παρά την απουσία κόσμου είναι το φαβορί για να κερδίσει ωστόσο δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Η Πάφος είναι δυνατός αντίπαλος παρά τις απουσίες της και θα χρειαστεί ιδρώτας για να την περάσει η Ανόρθωση. Η Πάφος έχει το πλεονέκτημα της ξεκούρασης αφού δεν αγωνίστηκε το Σ/Κ ενώ η Κυρία θα δώσει τον τέταρτο αγώνα της σε 1,βδομάδα έχοντας επιπλέον μπροστά της σε 4 μέρες το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η σε μια βδομάδα αγωνίστηκε με το ΑΠΟΕΛ εντός, τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα εκτός  και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Πάφο και την Κυριακή την ΑΕΚ εντός. Ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα στο οποίο καλείται να ανταπεξέλθει με το καλύτερο δυνατό τρόπο αφήνοντας πίσω τις απώλειες με την Καρμιώτισσα. Παρόμοιο με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής αναμένεται να είναι και το σημερινό παιχνίδι  και αυτό που χρειάζεται η Ανόρθωση είναι ηρεμία και αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στη διάθεση του και τους Γκιόργκι Λόρια , Τορνίκε Οκριασβίλι  και Γκόρντον Σίλντενφελντ .για το σημερινό παιχνίδι με την Πάφο ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν θα τους χρησιμοποιήσει και τους τρείς .Έχεις τη διάθεση του όλους τους παίκτες του και αναμένεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα με στόχο να έχει μια 11αδα ικανή να κερδίσει την Πάφο και παράλληλα να ξεκουράσει κάποιους ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ