19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Πεχλιβάνης σφράγισε την πρόκριση για τον Ολυμπιακό.(2-0 κέρδισε στο Παραλίμνι)

O Πεχλιβάνης σφράγισε την πρόκριση για τον Ολυμπιακό.(2-0 κέρδισε στο Παραλίμνι)

By on 4 Νοεμβρίου, 2020 0 415 Views

Με πρόσωπο του αγώνα τον Μάριο Πεχλιβάνη που πέτυχε και τα δύο γκολ, ο Ολυμπιακός  επικράτησε στο «Τάσος Μάρκου» της ΕΝΠ με 2-0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola. O Κύπριος επιθετικός πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο 39’, σκόραρε και στο 81’ και έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη των μαυροπρασίνων.

Οι δύο ομάδες που παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στις ενδεκάδες τους,  άργησαν να δώσουν καλό ρυθμό στον αγώνα, καθώς μετά το ημίωρο άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, με τις πολλές αλλαγές να τις επηρεάζουν, αλλά σταδιακά βελτιώθηκαν και παρουσιάστηκαν πιο απαιτητικές στο γήπεδο. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39’ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Μάριου Πεχλιβάνη.

Με τις αλλαγές που έκανε στην επανάληψη ο προπονητής της ΕΝΠ Κάρλος Φερέρ παρουσίασε πιο απαιτητική την ομάδα του και το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, δεν μπόρεσαν να γίνουν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα του και αφού βρήκε χώρους, τελείωσε το παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πεχλιβάνη στο 81’.

Οι μαυροπράσινοι δείχνουν να έχουν δυνατότητες να έχουν απαιτήσεις στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ενώ η ΕΝΠ επικεντρώνεται πλέον μόνο στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής.

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ):  Γκατσέφσκι, Ιρέπ, Μουλαζίμης (57′ Ουντόζι), Φαν Άνχολντ, Λουσέρο, Ντένινγκ, Μπάρμπα, Κοτσώνης (74′ Μπελόνε), Μπάλαζιτς, Φελίπε, Μαρκόφσκι (46′ Μπαλοτέλι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καράδαης, Μίλετετς, Γαρουφαλιάς (71′ Νάνι), Γκουστάβο, Πεχλιβάνης, Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (80′ Μανρίκε), Κυριάκου, Φαν Κέσελ, Χαραλάμπους (71′ Σαρφό).