2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ:Δεν είναι υγιής η κατάσταση.Γιαυτό έφυγα από την Αλκή

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ:Δεν είναι υγιής η κατάσταση.Γιαυτό έφυγα από την Αλκή

By on 5 Νοεμβρίου, 2020 0 816 Views

Μιλώντας στην Cytavision αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Αλκής με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου, ο προπονητής της ομάδας Κύπρος Μούζουρος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μούζουρου: «Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι υγιής η κατάσταση. Προσπάθησα να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να στηρίξω τον πρόεδρο. Κάθε βδομάδα μας βρίζουν. Από τα φιλικά κιόλας. Παραιτήθηκα τρεις φορές. Αυτή τη φορά είναι οριστικό. Τέλος».

O Κύπρος Μούζουρος μίλησε και στον Super Sport FM 104.0 για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Όταν παίξαμε με την ΠΑΕΕΚ και νικήσαμε, είχα κάνει κάποιες δηλώσεις και μίλησα για τον πόλεμο που γινόταν. Θέλαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η ομάδα ήταν σε πολιορκία».
Από ποιους γίνεται ο πόλεμος; «Υπήρχαν παρεμβάσεις από παντού. Από ανθρώπους που είχαν σχέση με την Αλκή».
Για τη δική του ευθύνη για την πορεία της ομάδας: «Έγινε μια επένδυση από ένα άνθρωπο και μου ζήτησε να αναλάβω. Η πρώτη μου ευθύνη ήταν που δεν επέμενα να φύγω βλέποντας τη φθορά. Θεώρησα επίσης σωστό να κρατήσουμε μια σύνδεση με την ομάδα και αυτά τα βρήκα μπροστά μου. Το πρόβλημα δεν είναι ο Μούζουρος, αλλά ο επενδυτής. Καλύτερα να μιλήσει ο ίδιος. Στόχος τους αυτός είναι».
Για την κατάσταση που επικρατεί: «Δεν είμαι ειδήμονας, αλλά το ποδόσφαιρο στηρίζεται σε υγιείς συνθήκες».
Υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα; «Δεν μπορώ να πω. Έχω φύγει από την Αλκή και νιώθω ανακουφισμένος. Αυτό δεν είναι καλό. Είναι μια σαθρή κατάσταση. Μια κατάσταση που βρήκε την ομάδα να αγωνίζεται στο αγροτικό. Μέσα σε όλο αυτό συμμετείχε και ιστοσελίδα της Λάρνακας».
Γιατί δεν απέδιδε η ομάδα; «Από το πρώτο λεπτό μας έβριζαν. Χθες, στο ημίχρονο, προσπαθούσα να δώσω οδηγίες στους ποδοσφαιριστές και είχαν έρθει οι φίλαθλοι της Αλκής και έβριζαν τις οικογένειες μας. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έκλαιγαν».
Ποια είναι η πρόθεση του επενδυτή; «Δεν μπορώ να μιλώ εκ μέρους του. Θα του πω αγωνιστικά την άποψη μου. Από κει και πέρα θα αποφασίσει ο ίδιος».