3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ:Οι 11αδες των ομάδων και η εξέλιξη του αγώνα(19:55 Cytavision)

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ:Οι 11αδες των ομάδων και η εξέλιξη του αγώνα(19:55 Cytavision)

By on 5 Νοεμβρίου, 2020 0 3495 Views

Η Ομόνοια υποδέχεται την Γρανάδα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ


4΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η Γρανάδα. Ο Ερέρα πήρε την μπάλα, έκανε μερικά βήματα και με συρτό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο.Αδράνεια από την άμυνα και αιφνιδιασμός του Φαμπιάνο στη φάση που έφερε το γκολ των φιλοξενουμένων στην πρώτη φάση του αγώνα.

16΄ Απειλεί εκ νέου η Γρανάδα. Ο σκόρερ Ερέρα άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ματσίς, ο Ερέρα ξαναπήρε έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

24΄ Νέα ευκαιρία για την Γρανάδα. Άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, ο Σουάρες βρέθηκε σε θέση βολής, έπιασε ένα καλό σουτ αλλά ο Φαμπιάνο σε ετοιμότητα έπεσε και απέκρουσε την μπάλα.

28΄ Καλό σουτ του Ματσίς, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

41΄ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η Ομόνοια λόγω αποβολής του Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα σε αντίπαλο. Ο διαιτητής μπορεί να καλύπτεται από τον κανονισμό αλλά εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του στην συγκεκριμένη φάση .

45+2΄ Λανθασμένα ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι για την Ομόνοια σε μαρκάρισμα του Νέβα στον Μποτεάκ. Ο αμυντικός της Γρανάδα σπρώχνει καθαρά τον Γάλλο ακραίο επιθετικό της Ομόνοιας.

64΄ ΓΚΟΛ. 0-2. Ο Σουάρες έφυγε γρήγορα στην επίθεση, πήρε την κόντρα με τον Φαμπιάνο, τον ευνόησε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα της φάσης έπρεπε να δοθεί φάουλ στην Ομόνοια καθώς ο Χερμάν ύψωσε το πόδι στο ύψος του κεφαλιού του Τζιωνή.

65΄ Κίτρινη κάρτα στον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ για διαμαρτυρίες.

74΄ Απειλεί η Ομόνοια. Ο Τιάγκο έπιασε το σουτ αλλά ο Σίλβα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

79΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Λέζιακς μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα αλλά το πλασέ του Τιάγκο σταμάτησε στον Σίλβα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Χούμποτσαν, Γκόμες, Γκόμεθ (46΄ Σέχου), Τζιωνής, Παπουλής (46΄ Κούσουλος), Μποτεάκ (46΄ Ασάντε), Ντούρις
Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Σενέ, Παναγιώτου, Μαυρίας, Τιάγκο, Λοίζου, Κακουλλής

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Μαρτίνες, Τζερμάν, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (46΄ Μίγια), Γκοναλόνς, Κένετι, Ερέρα, Ματσίς, Σουάρες


Στον πάγκο: Μπανακλότσε, Φάμπρεκα, Πέρες, Μίλλα, Μπρίτσε, Μολίνα,  Σόρο, Ναβάρο

ΚΟΚΚΙΝΗ:Ντούρις (51′)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Μπέπεκ (Κροατία)
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: Γκόραν Πατάκι (Κροατία)
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: Αντρέας Χέιντενρέιχ (Αυστρία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Χάραλντ Λέχνερ (Αυστρία)