3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλα στραβά και η Ομόνοια έχασε απο τη Γρανάδα (0-2) Της αρνήθηκε πέναλτι ο διαιτητής,φάουλ πριν το δεύτερο γκολ

Όλα στραβά και η Ομόνοια έχασε απο τη Γρανάδα (0-2) Της αρνήθηκε πέναλτι ο διαιτητής,φάουλ πριν το δεύτερο γκολ

By on 5 Νοεμβρίου, 2020 0 3337 Views

Η Γρανάδα που κέρδισε 2-0 έδειξε από το ξεκίνημα ότι είναι εξαιρετική ομάδα, ότι διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ήταν ανώτερη και έβαλε πίεση στην Ομόνοια που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον αντίπαλο της στο Α’ημίχρονο ενώ της ήρθαν και όλα ανάποδα έχοντας και τον διαιτητή να κάνει λάθη σε βάρος της.


Το γρήγορο γκολ της Γρανάδα, η αυστηρή αποβολή του Ντούρις και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μποτεάκ επηρέσσαν την Ομόνοια που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο β’ημίχρονο όπου έπαιζε με 10 παίκτες , ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το φάουλ πριν από το δεύτερο γκολ των Ισπανών που ναι μεν ήταν καλύτερη ομάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν θα άλλαζε η εικόνα στο β’ημίχρονο.
Πλέον η Ομόνοια στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, πράγμα που το έδειξε και ο Μπεργκ με τις αλλαγές του.
Το ματς…
Σε κανένα σημείο του α΄ ημιχρόνου η Ομόνοια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Γρανάδα και μοιραία δέχθηκε έντονη πίεση από τους Ισπανούς. Βέβαια τους φιλοξενούμενους τους βοήθησε και το πολύ γρήγορο γκολ προκειμένου να ελευθερωθούν τα πόδια τους και να παίξουν πιο άνετα.
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ερέρα νίκησε τον Φαμπιάνο και κάποιοι εκεί η Γρανάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση. Αντίθετα η Ομόνοιας επηρεάστηκε, δεν κατάφερε να βρει τα πατήματα της και λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ αν ο Ερέρα δεν έστελνε ελάχιστα την μπάλα έξω και αν ο Φαμπιάνο δεν απέκρουσε τα δύο πολύ καλά σουτ των Σουάρες και Ματσίς.
Δεν έφταναν όλα αυτά ήρθε και η αποβολή του Ντούρις με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40΄ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.Στο 45′ σπρώχθηκε ο Μπετεάκ αλλά δεν δόθηκε το πέναλτι στην Ομόνοια.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Μπεργκ να κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές έχοντας στο μυαλό και το παιχνίδι με την Δόξα. Απέσυρε τους Γκόμεθ, Μποτεάκ και Παπουλή για να τους δώσει ανάσες, ενώ από την άλλη η Γρανάδα έριξε στροφές. Ο ρυθμός έπεσε όμως σε μια φάση στην οποία έγινε φάουλ του Χερμάν στον Τζιωνή και δεν δόθηκε ο Σουάρες με κόντρα έκανε το 2-0 για τους Ισπανούς και το πράγμα άρχισε να γέρνει για τα καλά υπέρ της Γρανάδα.
Στην συνέχεια ο Τιάγκο ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να βάλει ξανά την Ομόνοια στο παιχνίδι, ειδικά η δεύτερη, ο Σίλβα κράτησε το μηδέν για την εστία του και σιγά, σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Με το τελικό σφύριγμα του κακού Μπέπεκ το 2-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Χούμποτσαν, Γκόμες, Γκόμεθ (46΄ Σέχου), Τζιωνής (72΄Τιάγκο), Παπουλής (46΄ Κούσουλος), Μποτεάκ (46΄ Ασάντε), ΝτούριςΣτον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Σενέ, Παναγιώτου, Μαυρίας,  Λοίζου, Κακουλλής

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Μαρτίνες (89΄ Πέρες), Χερμάν, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (46΄ Μίγια), Γκοναλόνς, Κένετι (75΄ Σόρο), Ερέρα (89΄ Μπράις), Ματσίς, Σουάρες (75΄ Μολίνα)Στον πάγκο: Μπανακλότσε, Φάμπρεκα, Ναβάρο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεργκ (προπονητής), Λανγκ/Νέβα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντούρις

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Μπέπεκ (Κροατία)
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: Γκόραν Πατάκι (Κροατία)
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: Αντρέας Χέιντενρέιχ (Αυστρία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Χάραλντ Λέχνερ (Αυστρία)