10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Η ώρα της ΑΕΛ…Με νίκη στην Πάφο πατά κορυφή

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 797 Views

Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί η ΑΕΛ, που αντιμετωπίζει στις 16:00 (Super Sport FM 104.0 / Cablenet) στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Πάφο στον τελευταίο της αγώνα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού με φόρα από το νικηφόρο σερί που τρέχουν καθώς προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΕΝΠ και Ερμή στο Τσίρειο και με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο, θα προσπαθήσουν να επιβληθούν του αντιπάλου και να φτάσουν σε άλλη μια επιτυχία. Αν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο που έχει τις δικές του φιλοδοξίες, θα δημιουργήσει ακόμα καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια αφού θα εκμεταλευτεί την ήττα του Απόλλωνα κσι θα ανέβει στην κιρυφή.
Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ πήρε το απόλυτο των βαθμών από τους αγώνες που δεν ήταν με αντιπάλους που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και δείχνει μια πολύ σοβαρή προσέγγιση για κάθε ματς. Η σημερινή αναμέτρηση έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τις προηγούμενες τρεις, καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα με ικανότητα και φιλοδοξία που θέλει επίσης τη νίκη για να έχει καλύτερη προοπτική.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ξέρουν καλά ότι για να καταφέρουν να φύγουν με το διπλό από την Πάφο, θα πρέπει να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όλοι στην ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το διπλό και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν.
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΒΟΖΙΝΙΑ
ΣΑΝΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΤΕΣΕΪΡΑ
ΡΑΣΟ
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΡΙΕΡΑ
ΤΟΡΕΣ
ΝΤΑΝΙΛΟ
ΜΑΕ