6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τα πιο δυνατά όπλα της η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με τα πιο δυνατά όπλα της η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 1405 Views

Ολοκληρώνει με το ντέρμπι(8/11/2020) κόντρα στην ΑΕΚ η Ανόρθωση ένα μαραθώνιο συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο πριν πάρει ανάσες με ευκαιρία την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Φυσικά αρκετοί απ0ό τους βασικούς παίκτες της δεν θα πάρουν ανάσες αφού θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες. Ιδιαίτερα οι Γεωργιανοί έχουν και αγώνα μπαράζ για πρόκριση στην τελική φάση του Euro ,ωστόσο η διακοπή θα δώσει ανάσες σε αρκετούς πριν την επανέναρξη που θα τους περιμένει άλλο ντέρμπι, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Μετά το Χ με την Καρμιώτισσα η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μέσα στο Παπαδόπουλος θέλει μόνο νίκη που θα την ανεβάσει στην κορυφή. Δύσκολος πάντα αντίπαλος η ΑΕΚ  αλλά η Ανόρθωση έχει την ποιότητα και την ικανότητα να φθάσει στη νίκη ξεπερνώντας τις δυσκολίες που θα συναντήσει στο παιχνίδι. Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια(θα είναι το πέμπτο σε 19 μέρες)η Ανόρθωση δείχνει να έχει δυνάμεις με τον Τιμούρ να προβαίνει σε αλλαγές μοιράζοντας χρόνο σε παίκτες αφού υπάρχουν οι ανάλογες επιλογές.

Για την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις σκέψεις του Κετσπάγια  ωστόσο κάποιες εικασίες μπορούμε να κάνουμε προβλέποντας ότι θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Κβιλιτάια, Οκριασβίλι ,Καλτσάς, Κορέια. Στη μεσαία γραμμή πίσω από τον Μίχα θα έχουμε δυο από τους Κ.Αρτυματά, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ αν και στην αποστολή θα είναι και ο Μαργκάσα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια και στην άμυνα οι Γκαλίτσιος, Κορέια, Σίλντενφελντ, Βργκοτς.

Ο Δημήτρης Χριστοφή τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι με την Πάφο σημειώνοντας μάλιστα και το γκολ που μας χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο και δεν αποκλείεται να τον δούμε πάλι στο αρχικό σχήμα αντί του Καλτσά αν και το πιθανότερο είναι να μείνεις τον πάγκο και να πάρει λεπτά συμμετοχής στο β΄ ημίχρονο αν χρειαστεί. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες σε ετοιμότητα και μένει να δούμε λίγο πριν από την έναρξη τις τελικές επιλογές του Κετσπάγια.