3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθια η Πάφος με απουσίες και με 10.Σταμάτησε(1-0) την ΑΕΛ που ήταν πιεστική στο β΄ημίχρονο

Όρθια η Πάφος με απουσίες και με 10.Σταμάτησε(1-0) την ΑΕΛ που ήταν πιεστική στο β΄ημίχρονο

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 341 Views

Παίζοντας με αρκετές απουσίες και με μόλις 4 παίκτες στον πάγκο(συν δυο τερματοφύλακες) και μένοντας με 10 παίκτες στο τελευταίο 15λεπτο η Πάφος πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 μένοντας όρθια απέναντι στην ΑΕΛ που στο β΄ημίχρονο πίεσε και έχασε ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν ισοφάρισε. Για την Πάφο ήταν νέο βαθμολογικό άλμα με την 4η σερί της νίκη ( Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα-ΑΕΛ) και δικαιωματικά ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία αφού βάσιμα πλέον ελπίζει σε μία θέση στην πρώτη 6άδα.
Από την πλευρά της η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να πιάσει την 1η θέση αφού απέτυχε να εξαργυρώσει την κυριαρχία της στην επανάληψη του αγώνα πληρώνοντας και την μέτρια εμφάνιση του Α΄ημιχρόνου.
«Χρυσός σκόρερ» για τους νικητής ο Φουρ Ναβαρόνε ο οποίος αποβλήθηκε στο 80΄με 2η κίτρινη κάρτα.

12΄ Τεράστια ευκαιρία για την Πάφο. Από πολύ κοντά ο Μπεριγκό έβαλε την προβολή αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή έφυγε έξω.

19΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΦΟ. 1-0. Ο Ράκελς έδωσε στον Βαλακάρι, αυτός έστρωσε στον Ναβαρόνε Φουρ ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βοζίνια και άνοιξε το σκορ.

33΄ Ευκαιρία για την Πάφο. Γύρισε ο Φυλακτού στην περιοχή αλλά ο Ράκελς δεν βρήκε την μπάλα μπροστά από τον Βοζίνια. Ένα άγγιγμα ήθελε η μπάλα για να μπει το γκολ.

40΄ Νέα ευκαιρία για την Πάφο. Κεφαλιά πάσα του Βαλακάρι στον Φουρ ο οποίος εξαπέλυσε τον κεραυνό αλλά ο Βοζίνια εκτοξεύθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ.

43΄ Απειλεί η ΑΕΛ. Ο Παπαφώτης έπιασε ένα σουτ με το αριστερό από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

49΄Το μακρινό σουτ του Παπαφώτη απέκρουσε σταθερά ο Ρούτκο.

50΄Από καλή θέση ο Μαέ σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από κομπίνα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ριέρα, βρήκε τον Μαέ, το δυνατό σουτ του οποίου έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

56΄Μεγάλη απόκρουση του Ρούτκο σε ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Τόρες.

75΄Από εκτέλεση κόρνερ του Τόρες ο Τεσείρα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα  έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούτκο.

80΄Αντιαθλητικό φάουλ του Ναβαρόνε Φουρ επί του Τόρες οδηγεί το διαιτητή στην αποβολή του σκόρερ των γηπεδούχων( Με δέκα παίκτες η Πάφος κόντρα στην ΑΕΛ από το 80′ και μετά. Ο Ναβαρόνε Φουρ δέχθηκε δυο κίτρινες μέσα σε δυο λεπτά και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 77′ κλώτσησε μακριά τη μπάλα και στο 79′ μάρκαρε επικίνδυνα αντίπαλό του)

83΄Ο Ρούτκο απέκρουσε την κεφαλιά του Μαϊντεβατς

90+5΄Ν’έα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με το σουτ του Γκαζαριάν να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΠΑΦΟΣ (Ντ.Μιχαιλένκο): Ρούτκο, Σάιθ, Χάτσινσον, Μπεριγκό, Αουρέλιο, Βαλεριάνος, Φουρ, Φυλακτού, ( 67΄Ακάλε), Αραγιούρι, Βαλακάρι, Ράκελς
Στον πάγκο: Γεωργίου, Μάνιον, Αντωνίου, Ακάλε, Ιανόφ, Έβανς

ΑΕΛ (Ντ. Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Ράσο, Σάντος, Κυριάκου, (74΄Γκαζαριάν) Μεντόγεβιτς, Ριέρα, (77΄Μαίντεβατς) Τόρες, Παπαφώτης, (65΄Αβραάμ) Ντανίλο, Μαέ
Στον πάγκο: Πρόσεκ, Α.Αβραάμ, Νταβόρ, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Κέρκεζ, Αντωνίου, Μαϊντεβατς, Μπάμπιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μεντόγεβιτς (3η), Αραγιούρι (3η), Σάντος,
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ναβαρόνε Φουρ (2η κίτρινη κάρτα)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 
Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Μαρίνου, Ανδρέας Π.Ανδρέου) Κ.Χρίστου (Μ. Καραϊσκάκης).