3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Eίχαμε πέναλτι ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ: Θα μπορούσε να δοθεί επιθετικό φάουλ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Eίχαμε πέναλτι ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ: Θα μπορούσε να δοθεί επιθετικό φάουλ

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 1422 Views

Μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του:

“Θέλω να σταθώ σε κάτι. Ήταν ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Στο 80′ και στο 82′ ήταν ξεκάθαρες φάσεις, δικαιούμασταν δύο πέναλτι, δεν τα είδε μόνο ένας, αυτός που έπρεπε να τα υποδείξει.

Κανείς δεν έχει πει ότι κάναμε αψεγάδιαστη εμφάνιση. Ήμασταν όμως καλύτεροι και δικαιούμασταν ξεκάθαρα, δεν πρόκειται για αμφισβητούμενες περιπτώσεις, να στηθεί η μπάλα στο σημείο του πέναλτι”.

Στα παράπονα της ΑΕΚ για τα πέναλτι που ζήτησε απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, είπε τα εξής: «Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Δεν ήταν εύκολο το πρόγραμμα μας και ο κόουτς για αυτό είναι περήφανος για τους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν έδωσε όσα παιχνίδια δώσαμε εμείς και το σημαντικό είναι που κερδίσαμε. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι στο Α΄ ημίχρονο και δεν το πληρώσαμε στο τέλος. Πέτυχε ένα φοβερό γκολ ο Αρτυματάς, το χάρηκε και ο ίδιος. Θεωρώ πως δεν υπήρχε πέναλτι. Τραβούσαν και οι δυο και  θα μπορούσε να δοθεί και επιθετικό φάουλ. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και περαστικά στον Άμπραχαμ. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις και να έχεις ψυχολογία. Η διακοπή είναι μια ευκαιρία για βελτίωση».