2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΕΚ με αμέτρητες επιλογές στην Bet on Alfa

Ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΕΚ με αμέτρητες επιλογές στην Bet on Alfa

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 362 Views

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων με τους οποίους ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Θα γίνουν επίσης οι αγώνες Ολυμπιακός – Νέα Σαλαμίνα στις 16:00 και Ομόνοια – Δόξα στις 20:00.

Οι σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Προσφέρεται επίσης το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Από τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια προέρχεται ο Ολυμπιακός, ισοπαλία με τον Εθνικό ήταν το αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας στο προηγούμενο της ματς. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 1.85 έχει ο Ολυμπιακός που αν πάρει τους τρεις βαθμούς εδραιώνεται στα ψηλά της βαθμολογίας, το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας που θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση προσφέρεται σε απόδοση 3.80, ενώ 3.40 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.95, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής με την Ανόρθωση να έχει την ευκαιρία με νίκη να μείνει μόνη στην κορυφή δημιουργώντας απόσταση τριών βαθμών από τον Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΚ με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή. Στο 1.85 είναι η απόδοση του άσου για νίκη της Ανόρθωσης, 3.90 το διπλό της ΑΕΚ και 3.35 η ισοπαλία. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.85, στο 1.80 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.75 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Ομόνοια μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και είναι το φαβορί με απόδοση 1.50, η Δόξα που έχει πολύ αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα, θα προσπαθήσει για την έκπληξη και η απόδοση του διπλού  είναι 6.30, ενώ στο 3.70 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.85 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.80 το under 2.5 goals και 1.95 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook