2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Xαμένες ευκαιρίες,δοκάρια και λευκή ισοπαλία Ολυμπιακού-Ν.Σαλαμίνας

Xαμένες ευκαιρίες,δοκάρια και λευκή ισοπαλία Ολυμπιακού-Ν.Σαλαμίνας

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 874 Views

Το 0-0 παραπλανεί για την εικόνα του αγώνα στο Μακάρειο αφού ο Ολυμπιακός στο Α΄ημίχρονο ιδιαίτερα αλλά και στο β΄έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει ενώ η Ν.Σαλαμίνα στο β΄ημίχρονο ανέβηκε και είχε τις δικές τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ ωστόσο δεν έστειλε κανείς την μπάλα στα δίκτυα σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 μετά από ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η «λευκή ισοπαλία» δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να έχει τις περισσότερες και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει τις δικές της μεγάλες στιγμές στο παιχνίδι.
Για τον Ολυμπιακό, οι Μανρίκε και Σαρφό είχαν δοκάρι στην ίδια φάση στο 36΄, ενώ μεγάλη διπλή ευκαιρία είχαν οι «μαυροπράσινοι» στο 75΄ με τους Σαμπίνια και Νάνι να μην μπορούν να νικήσουν τον Βεσελόφσκι.
Για τη Νέα Σαλαμίνα οι πιο μεγάλες ευκαιρίες προήλθαν από τα πόδια του Κρεάν στο 67΄ και στο 71΄, όμως ο Γάλλος ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση.

H KΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

36΄ Εξαιρετικός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο Μανρίκε έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Σαρφό έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει και πάλι στο δοκάρι.

Πέρασε απαρατήρητος ο Κυριάκος Χριστοδούλου στο Ολυμπιακός – Νέα Σαλαμίνα και πέτυχε στο έργο του με σωστή διαχείριση του ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου, Σαμπίνια, Μανρίκε, Νάνι, Σαρφό, Γκουστάβο, Χάνι (68΄ Κοστόφ), Πεχλιβάνης (76΄ Σαντάν), Φαν Κέσελ (81΄ Μίλετιτς)
Στον πάγκο: 
Καραδαής, Γαρουφαλιάς, Σωτηρίου, Κυριάκου, Τσολάκης, Χαραλάμπους 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Χριστοφόρου, Τσμοβς, Νικολάου (76΄ Μπρένο), Ανδρέου, Βινίσιους (18΄ Αντιόλο) (61΄ Κρεάν), Κονφέ, Οσέι, Βαρέλα, Ντανίλο
Στον πάγκο: 
Κίσσας, Παύλου, Βάγκνερ, Σιαθάς, Μόντες, ΣανκόΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριάκος Χριστοδούλου (Ι. Λαζάρου, Χ. Ε. Χρίστου) Α. Αναστάση) Α. Γεωργίου).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νικολάου, Αντιόλο
ΓΗΠΕΔΟ: 
Μακάρειο