12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Γεωργία για την πρόκριση με τους παίκτες του ο Τιμούρ.( δόθηκε τριήμερο ρεπό υπόλοιπους)

Στην Γεωργία για την πρόκριση με τους παίκτες του ο Τιμούρ.( δόθηκε τριήμερο ρεπό υπόλοιπους)

By on 9 Νοεμβρίου, 2020 0 2073 Views

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση της 1ης θέσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια μαζί με τους Λόρια, Κβιλιτάια, Νταουσβίλι και Οκριασβίλι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την Τιφλίδα με ιδιωτικό τζετ  που ναύλωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας, εν όψει του μεγάλου αγώνα με την Βόρεια Μακεδονία την ερχόμενη Πέμπτη για μία θέση στην τελική φάση του EURO.
Η επιστροφή τους στην Κύπρο θα γίνει την Παρασκευή. Οι προπονήσεις της Ανόρθωσης θα επαναρχίσουν την Πέμπτη ( δόθηκε τριήμερο ρεπό) υπό τις οδηγίες του Σοσό. Με την Εθνική Ανδρών Κύπρου θα απουσιάζουν οι Κ.Αρτυματάς και Χριστοφή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Συνολικά 6 παίκτες της βασικής 11αδας θα είναι σε υποχρεώσεις των Εθνικώ ομάδων.

Το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες της αμυντικής γραμμής που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους θα έχουνν την ευκαιρία να ξεκουραστούν

Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Γεωργία να φθάσει στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της και ο Τιμούρ Κετσπάγια που ΄ςεγραψε την δική του ιστορία σε αυτή την Εθνική ως παίκτης και προπονητής δεν μπορούσε να μην είναι εκεί μαζί με τους παίκτες του στην Ανόρθωση που αποτελούν μαζί και με τον Κατσαράβα σχεδίν την μισή Εθνική Γεωργίας.

Όλη η Ανόρθωση εύχεται να πετύχουν οι Γεωργιανοί τον στόχο τους όχι μόνο γιατί είναι μέρος αυτής της ομάδας οι παίκτες της αλλά και για το οικονομικό όφελος που θα έχει σε περίπτωση συμμετοχής της Γεωργίας στα τελικά του euro με τη συμμετοχή των δικών της παικτών