3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΡΓΚΑΣΑ:Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τις υπόλοιπες

ΜΑΡΓΚΑΣΑ:Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τις υπόλοιπες

By on 10 Νοεμβρίου, 2020 0 746 Views

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ρενάτο Μαργκάσα. Τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τίτλο.
Τώρα απολαμβάνετε το ρεπό σας:
 «Απολαμβάνουμε τριήμερο ρεπό αλλά συναντηθήκαμε μαζί κάποιοι για να ,μιλήσουμε. Είναι καλό το κλίμα. Όταν έχουμε ρεπό πίνουμε καφέ και μιλάμε για την ομάδα. Πάμε παίζουμε λίγο μπάσκετ, είναι τέλειο το κλίμα στην ομάδα».
Είστε στην 1η θέση της βαθμολογίας: «Από πέρσι είπαμε ότι θέλουμε να παίξουμε για το πρωτάθλημα, να είμαστε πάντα στην 1η θέση. Και φέτος δείχνουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην κορυφή. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε για την Ανόρθωση».
Μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα η Ανόρθωση; «Δείξαμε ότι μπορούμε. Παίξαμε πέντε ματς σε 15 μέρες αλλάζαμε συνεχώς 11άδα και δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι είμαστε σημαντικοί, ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του».
«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τις υπόλοιπες. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες ομάδες. Κάθε εβδομάδα μπορούμε να χάσουμε βαθμούς».
Ποια είναι για σένα η έκπληξη του πρωταθλήματος; «Η Καρμιώτισσα έδειξε καλά στοιχεία. Ο Ολυμπιακός είναι στα ψηλά, η Δόξα, η Πάφος είναι καλή ομάδα».
Είναι δύσκολο να ανέβεις στην κορυφή, ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί, η Ανόρθωση είναι έτοιμη για τον τίτλο; «Ναι είμαστε έτοιμοι. Και πέρσι το ίδιο αλλά φέτος είναι εξαιρετικό το κλίμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο ένας παίζει για τον άλλο. Είμαστε έτοιμοι για θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο».
Φέτος έχει περισσότερες επιλογές ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Έχουμε βάθος. Είμαστε 25-26 παίκτες και όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντικοί. Κανείς δεν μπορεί ότι θα παίξει όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής δίνει ευκαιρία σε όλους».
Ποια ομάδες θεωρείς βασικής ανταγωνίστρια για τον τίτλο; «Ακόμα είναι νωρίς. Είναι ο Απόλλωνας, η Ομόνοια, η ΑΕΚ ακόμα και το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούμε να το ξεγράψουμε. Το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια πήρε τόσα συνεχόμενα πρωταθλήματα, έχει τη νοοτροπία. Είναι μακριά αλλά είναι νωρίς».
Για τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις σου με τον Τιμούρ; «Ακούστηκαν πολλά, είμαστε στην Κύπρο. Ξέρω πολύ καλά τι λένε εκτός γηπέδου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Είχα 1-2 παιχνίδια που δεν ήμουν καλός και όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα θα παίξει άλλος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή, με πιστεύει. Είναι η νοοτροπία, όταν δεν παίζει κάποιος σημαίνει έχει πρόβλημα με τον προπονητή και πολλά άλλα. Έχουμε εξαιρετική σχέση και όπου με βάλει αγωνίζομαι. Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».
Για το γκολ του Αρτυματά: «Γκολάρα, εξαιρετικό γκολ από τον Κωστάκη. Είναι σημαντικό που νικήσαμε με αυτό ο γκολ. Του αξίζει να βάζει τέτοια γκολ».