2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Οι τρεις της Ομόνοιας ήταν και στο EURO της Γαλλίας

By on 13 Νοεμβρίου, 2020 0 528 Views

Μεγάλη βραδιά για τρεις παίκτες της Oμόνοιας. Η Σλοβακία των Ντούρις και Χούμποτσαν νίκησε με 2-1 την Βόρεια Ιρλανδία στην παράταση και πρόκριθηκε στο Γιούρο, με τον Ντούρις μάλιστα να έιναι ο χρυσός σκόρερ του νικητήριου τέρματος των Σλοβάκων μπαίνοντας ως αλλαγή, ενώ ο Χούμποτσαν αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Η Ουγγαρία του Λανγκ νίκησε την Ισλανδία και εξασφάλισε συμμετοχή στα τελικά της διοργάνωσης, με τον αμυντικό της Ομόνοιας να μην αγωνίζεται στο χθεσινοβραδινό μας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ήταν παρόντες στο Γιούρο που διεξήχθη πριν από 4 χρόνια στη Γαλλία. Ντούρις και Χούμποτσαν έπαιξαν από δύο παιχνίδια στον 5ο όμιλο τότε με Ρωσία, Αγγλία και Ουαλία. Ο Ντούρις ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Ουαλία ενώ έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με τους Ρώσους. Ο Χούμποτσαν έπαιξε βασικός με Ρωσία και Αγγλία. Η Σλοβακία είχε προκριθεί τότε στη φάση των 16 όπου και αποκλείστηκε από τη Γερμανία σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ντούρις ήταν βασικός ενώ ο Χούμποτσαν δεν αγωνίστηκε.

Στα τελικά της Γαλλίας ήταν και ο Άνταμ Λανγκ. Στον όμιλο της η Ουγγαρία είχε τότε τις Πορτογαλία, Ισλανδία και Αυστρία με τον Λανγκ να παίζει βασικός και στους τρεις αγώνες του ομίλου αλλά και στο ματς της φάσης των 16 με το Βέλγιο όπου η Ουγγαρία έχασε με 4-0.

Ντούρις και Λανγκ θα είναι σίγουρα στη κλήση των ομοσπονδιακών προπονητών τους για τα τελικά του Γιούρο 2020. Ο Χούμποτσαν κλήθηκε εξ ανάγκης για τον αγώνα χθες, αφού αποσύρθηκε από την Εθνική του πριν μερικούς μήνες, όμως δεν αποκλείεται να έχει άλλη μία ευκαιρία για παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.