6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Τι φιλικό με την Αλκή ευκαιρία για τον Μακάρθι

By on 13 Νοεμβρίου, 2020 0 3283 Views

Σήμερα στις 15:00 στον Αρχάγγελο, ο Ιρλανδός προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μικ Μακάρθι θα έχει την ευκαιρία να εξαγάγει συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που δεν τους είδε να αγωνίζονται και θα αποκτήσει γενική άποψη για το ρόστερ που παρέλαβε.
Ο φιλικός αγώνας με την Αλκή ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα τον νέο προπονητή που εξέφρασε από την αρχή την επιθυμία του να μάθει όλους τους παίκτες. Έτσι λοιπόν, αναμένεται να δοκιμάσει μία νέα 11άδα την οποία προβλέπεται να συγκροτήσουν ο Ουζόχο στα δοκάρια, ο Ζεράλδες δεξιά στην άμυνα, ο Σάντος σαν κεντρικός αμυντικός θα πάρουν επίσης χρόνο οι Ντίας και Λουντέμο στη μεσαία γραμμή, ο Ατζίλι, ο Εφραίμ και ο Μπεν Σαχάρ και κάποιοι Κύπριοι νεαροί όπως ο Κούτσακος που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Οι πληροφορίες από τον Αρχάγγελο, θέλουν τον Μικ Μακάρθι να δούλεψε σε πολύ έντονους ρυθμούς από την περασμένη Δευτέρα και οι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν θετικά το νέο πρόγραμμα προπονήσεων.
Πέρα από την ένταση το πρόγραμμα περιλάμβανε τελείωμα των φάσεων με έκδηλη την επιθυμία του Ιρλανδού να δει την ομάδα του να βελτιώνει τον τραγικό της απολογισμό στο σκοράρισμα.
Είναι μία βασική υποχρέωση για να αλλάξει και η πορεία της ομάδας, και ο έμπειρος κόουτς έχει βάλει στο μυαλό, διάφορους τρόπους ώστε το σύστημα να βοηθήσει για να έρθουν τα γκολ.
Πως θα το κάνει και αν καταφέρει να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή, θα φανεί από το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Η σημασία του οποίου είναι τεράστια αφού ο επόμενος αντίπαλος είναι σε απόσταση 6 βαθμών από το ΑΠΟΕΛ και διεκδικεί με πολλές πιθανότητες θέση στην πρώτη 6άδα.
Εξυπακούεται λοιπόν, ότι μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα θα έχει πιθανότητες η ομάδα του Μικ Μακάρθι να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να δημιουργήσει νέα δυναμική στο πρωτάθλημα.