6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Τον Πετράκη θέλει ο Απόλλωνας

By on 13 Νοεμβρίου, 2020 0 7177 Views

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στον Απόλλωνα και στο θέμα προπονητή.  Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή των διοικούντων είναι πέρα για πέρα γνωστή. Αυτή είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας Γιάννης Πετράκης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ο οποίος διαθέτει ένα εξαιρετικό όνομα στην Ελλάδα και έδειξε έργο και στην Κύπρο θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι σημαντικό και έπαιξε και μεγάλο ρόλο στην απόφαση των γαλάζιων το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο και δη το τι συμβαίνει στην φετινή σεζόν.

Το θέμα είναι αν προκύψει τελική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να αποδεσμευτεί ο προπονητής που τον οδηγεί με επιτυχία.Πάντως πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Χρ.Τορναρίτης αντέρδρασε έντονα σε αυτό το εδεχόμενο ωστόσο φαίνεται ότι ο Πετράκης επιθυμεί να μετακινηθεί στον Απόλλωνα και αν επιμένει θα μετακομίσει στη Λεμεσό.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αχυρώνα Λιοπετρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, το οποίο αρχίζει στις 14:30.