9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Χάθηκαν τα λεφτά από το market pool της ΟΥΕΦΑ.Περιμένουμε απαντήσεις από την ΚΟΠ

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Χάθηκαν τα λεφτά από το market pool της ΟΥΕΦΑ.Περιμένουμε απαντήσεις από την ΚΟΠ

By on 17 Νοεμβρίου, 2020 0 5118 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 και επεσήμανε ανάμεσα σε άλλα.
«Περιμένουμε να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ, και αυτό προσπαθεί να πετύχει ο κύριος Μικ Μακάρθι. Έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Είναι σημαντικό το κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτό με τον Ολυμπιακό. Είμαστε σε μία βαθμολογική θέση που δεν μας αρμόζει σαν ομάδα και θέλουμε το απόλυτο για να αντιστραφεί η κατάσταση. Έρχεται μία γεμάτη βδομάδα αφού θα αγωνιστούμε και με τη Δόξα.
Πλέον μπαίνουμε σε διαφορετικό πρόγραμμα και πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτό που χρειάζεται. Σαφώς και δεν βρισκόμαστε σε σημείο να λέμε ότι είναι αγώνας ζωής και θανάτου αλλά ο μοναδικός τρόπος για να προχωρήσουμε, είναι οι νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ καλή ποιότητα και με νέο προπονητή, όμως αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι πως θα παίξουμε εμείς και πως θα βελτιωθούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Δεν προλαβαίνει τον επόμενο αγώνα, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, εν αναμονή των επιστροφών όλων των διεθνών μέχρι την Πέμπτη και ελπίζουμε να είναι όλοι καλά».
Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου;
Δεν μας απασχολεί τώρα ο Ιανουάριος και οι μεταγραφές. Η βαρύτητα από τον προπονητή έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα αγωνίζονται. Πρέπει 100% να αντιληφθεί τη διάθεση και τις δυνατότητες των παικτών που έχει αυτή την στιγμή στη διάθεση του.
Θα χειριστεί το κομμάτι των μεταγραφών, όταν αξιολογήσει το ρόστερ και στη συνέχεια θα εισηγηθεί αν και πόσες μεταγραφές θα γίνουν τον Ιανουάριο.»
Τι γίνεται με τους τρεις ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, πληρώνονται αλλά δεν έχουν δηλωθεί;
«Θα αξιολογηθούν επίσης οι Μιχαΐλοβιτς, Λαφράνς, Σάβιτς μέσω της συμμετοχής τους στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους .Έχει ζητήσει να τους δει ο προπονητής και αυτό θα γίνει».
Για την έκτακτη συνέλευση της ΚΟΠ, ποια η θέση του ΑΠΟΕΛ;
«
Υπήρξε μία κωλυσιεργία από πλευράς της ΚΟΠ στο θέμα της βοήθειας προς τις ομάδες. Η ρευστότητα είναι πρόβλημα σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης, Χάθηκαν πολλά χρηματικά ποσά. Εμείς χάσαμε και το market pool της ΟΥΕΦΑ και μιλάμε για ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ. Δεν θα δοθούν με τη δικαιολογία της απώλειας χρημάτων από την ΟΥΕΦΑ από τους χορηγούς της. Είναι τεράστιο πλήγμα για το ΑΠΟΕΛ, αφού περιμέναμε και υπολογίζαμε αυτά τα χρήματα. Αναμένουμε από την ομοσπονδία μέσω της συνέλευσης να πάρει κάποιες αποφάσεις που θα βοηθήσουν τις ομάδες.
Υπάρχει η σκέψη για ένα δάνειο συνολικό 5 εκατομμυρίων που θα πρέπει να μοιραστεί αλλά περιμένουμε την ΚΟΠ, πως θα αντιδράσει».
Μίλησε και για το θέμα της διαιτησίας λέγοντας.
«Υπάρχουν κάποιες ανεξήγητες επιλογές στους ορισμούς διαιτητών, με συγκεκριμένους διαιτητές που δεν ορίζονται σε αγώνες συγκεκριμένων ομάδων και περιμένουμε από την ΚΟΠ να απαντήσει τι γίνεται, αφού στο μεταξύ, μας υποσχέθηκε όλοι για όλους, κάτι όμως που δεν συμβαίνει».