1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:Φεύγω ήρεμος και με ήσυχη την συνείδηση μου.(διαφωνίες για την αλλαγή στο έμβλημα και άλλες ενέργειες )

Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:Φεύγω ήρεμος και με ήσυχη την συνείδηση μου.(διαφωνίες για την αλλαγή στο έμβλημα και άλλες ενέργειες )

By on 20 Νοεμβρίου, 2020 0 1715 Views

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο τέως αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Γιάννος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησης του.

Αναλυτικά πιο κάτω.

«Ήρθα, προσπάθησα να βοηθήσω στο μετρό των δυνατοτήτων μου και φεύγω.

Γνωρίζω ότι κάποιοι από εσάς έχετε ενοχληθεί έντονα από την σκληρή στάση που κράτησα όσο  αφορά το Ιστορικό Έμβλημα της Ανόρθωσης. Έχετε ενοχληθεί έντονα γιατί στάθηκα εμπόδιο στην επιμονή σας αλλά και στην εμμονή σας να αντικαταστήσετε το Ιστορικό Έμβλημα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με κάποιο άλλο έμβλημα, με κάποιο άλλο πουλί.

Αλίμονο αν επί δικής μου παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας επέτρεπα να συμβεί κάτι τέτοιο.  Θα φαινόμουν κατώτερος των περιστάσεων.  Θα είχα προσβάλει τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλους τους αγνούς Ανορθωσιάτες.

Κάποιους από εσάς, σας ενοχλεί η Ελληνική σημαία στο Ιστορικό Έμβλημα της Ανόρθωσης. Σας ενοχλεί η Ελληνική Ανόρθωσις.  Προσπαθείτε, και μάλιστα συνειδητά, να αποκόψετε τον ομφάλιο λώρο της Ανόρθωσης από την Ελλάδα. Δεν θα τα καταφέρετε. Δεν αποκόπτονται έτσι εύκολα 110 χρόνια Ιστορίας,

Δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα οι αγώνες και οι θυσίες των ιστορικών μελών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.  Γνωρίζω και για την πρόταση που έρχεται και μάλιστα σύντομα, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και η οποία θα πλήττει τα νόμιμα δικαιώματα του Σωματείου στην Εταιρεία.

Ούτε και σε αυτή την προσπάθεια θα μπορούσα να είμαι συνοδοιπόρος ορισμένων από εσάς.

Άλλωστε σας το ξεκαθάρισα.

Καλή συνέχεια στην Ομάδα.

Φεύγω ήρεμος και με ήσυχη την συνείδηση μου.»