2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΙΓΙΟ:Εγώ αποφασίζω, για να οδηγήσω την ομάδα προς τη νίκη. Σίγουρα κάνω και λάθη

ΚΑΡΙΓΙΟ:Εγώ αποφασίζω, για να οδηγήσω την ομάδα προς τη νίκη. Σίγουρα κάνω και λάθη

By on 22 Νοεμβρίου, 2020 0 2010 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Ζουάν Καρίγιο ανέφερε…

“Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Το πρώτο μέρος ήταν περισσότερο ισορροπημένο, από μια ατομική ενέργεια δεχθήκαμε το γκολ. Στο β’ μέρος ρισκάραμε, παίξαμε πιο επιθετικά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και συνεχίσαμε να ρισκάρουμε για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αλλά και πάλι από μια ενέργεια του αντιπάλου δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ.

Έπαιξαν πιο έξυπνα από εμάς, εκμεταλλεύτηκαν και τις πολλές διακοπές που είχε το ματς. Εμείς δεν είχαμε συνέχεια στην εμφάνιση και γι’ αυτό δεχθήκαμε την ήττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αρκετό ρίσκο. Ήταν μια γρήγορη επιθετική προσπάθεια από τον αντίπαλο και μας στοίχισε. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει ένας ποδοσφαιριστής, φταίμε όλοι γι’ αυτό. Απ’ την στιγμή που το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία ρισκάραμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε και πληρώσαμε αυτή μας την φιλοδοξία”.  

Για τον Τρίσκο που ήταν εκτός εντεκάδες και τον Αντωνιάδη που δεν αγωνίστηκε καθόλου: “Για τον Τρίσκο, ήταν έτοιμος αλλά ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνουμε και κάποια στρατηγική. Όσο σημαντικός κι αν είναι για εμάς, το ότι έπαιξε δύο σερί 90λεπτα., ταξίδεψε, έπαιξε κρίσιμα παιχνίδια, δεν ήθελα σε εισαγωγικά να του κάνω περισσότερο κακό. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αντωνιάδης δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Έκτορ. Εγώ αποφασίζω, για να οδηγήσω την ομάδα προς τη νίκη. Σίγουρα κάνω και λάθη.”