6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απάντηση Ανόρθωσης: Ο Παπαχαραλάμπους προσβάλει αυτούς που τον διόρισαν

Απάντηση Ανόρθωσης: Ο Παπαχαραλάμπους προσβάλει αυτούς που τον διόρισαν

By on 23 Νοεμβρίου, 2020 0 1335 Views

Με τη ρήση του Άλμπερτ Αϊνστάιν «δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι» απαντά η Ανόρθωση στον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου σήκωσε το γάντι, απάντησε στον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους (που ενωρίτερα κατηγόρησε έμμεσα τον πρόεδρο της Ανόρθωσης) και κάλεσε την Πολιτεία να τον παύσει από τη θέση του.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση

«Η αλήθεια είναι πως αυτή η ερώτηση είναι ερώτηση που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πλέον τι άλλο μπορεί να ακούσουμε σε αυτό τον τόπο. Έχουμε φτάσει το γραφικόμετρο στα όρια που να κινδυνεύει να σπάσει όμως μας υποχρεώνουν για άλλη μία φορά να τοποθετηθούμε για ένα θέμα που εμείς προσωπικά το θεωρούσαμε ότι μέχρι σήμερα θα έπρεπε να ήταν κλειστό και τελειωμένο. Αυτή την στιγμή μιλάμε για μια Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού η οποία έχει πρόεδρο, ένα μέλος και στην πραγματικότητα κανέναν άλλο. Δηλαδή, δεν μπορεί να συνεδριάζει και να λαμβάνει αποφάσεις. Και αντί να βλέπουμε τον πρόεδρο της να ασχολείται με το πως θα διορθωθεί αυτή η κατάσταση την οποία ο ίδιος προκάλεσε με προηγούμενες δηλώσεις και ενέργειές του τον βλέπουμε για άλλη μια φορά να ασχολείται φωτογραφίζοντας τη δικιά μας ομάδα θέτοντας μας απέναντί του. Εμείς αυτό που έχουμε πλέον να πούμε, υποχρεωνόμαστε να παραπέμψουμε στη ρήση του Αϊνστάιν “δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι”. Θεωρούμε με τις ενέργειες του ότι κ. Παπαχαραλάμπους προσβάλει αυτούς που τον διόρισαν και διερωτόμαστε ως πότε αυτοί που τον διόρισαν θα συνεχίσουν να τον ανέχονται.

Έχει ασκήσει πίεση πολιτική η Ανόρθωση για να παραιτηθεί ο κ. Παπαχαραλάμπους; Γιατί εμμέσως αυτό σας κατηγορεί… «Κάνουμε υπομονή σε αυτό το θέμα, αλλά η υπομονή μας εξαντλείται. Αντιλαμβανόμαστε ότι η Πολιτεία έχει να διαχειριστεί πολύ πιο σοβαρά θέματα. Μένει εκτεθειμένη η Επιτροπή και βάζει εμπόδια στον εαυτό της. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά από τον κ. Παπαχαραλάμπους όμως το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. Το μόνο που μπορεί να γίνει πλέον είναι η Πολιτεία να του ζητήσει επιτέλους να πάει σπίτι του για να ανακτήσει το κύρος επιτέλους η Επιτροπή που δημιουργήθηκε για την προστασία του αθλητισμού».

ΣΣ:Δεν είναι μυστικό οτι η Ανόρθωση και Απόλλωνας ζήτησαν επίσημα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακαλέσει τον διορισμό Παπαχαραλάμπους για τους λόγους που πολλές φορές εξήγησαν όμως ο κύριος Παπαχαραλάμπους όταν διοριστεί δύσκολα αφήνει την καρέκλα.