6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Να συνέλθει αμέσως η Ανόρθωση για νέα αντεπίθεση. Χάνει και την Ένωση ο Οκριασβίλι

Να συνέλθει αμέσως η Ανόρθωση για νέα αντεπίθεση. Χάνει και την Ένωση ο Οκριασβίλι

By on 23 Νοεμβρίου, 2020 0 707 Views

H απουσία του καλού Οκριασβίλι είναι αισθητή στην Ανόρθωση, ιδιαίτερα όταν ο Ελουντού που καλείται να τον αντικαταστήσει δεν είναι στην καλή του μέρα. Και αυτό φάνηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ όπου ο Ελουντού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και σε συνδυασμό με την μέτρια παρουσία ων Καλτσά και Μανιά η επίθεση της Ανόρθωσης στο Α΄ ημίχρονο ήταν εκτός…αγώνα, ενώ το ίδιο προβληματική ήταν και η εικόνα της μεσαίας γραμμής όπου Αρτυματάς και Μίχα ήταν σκιά του εαυτού τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται επιθέσεις και να βρίσκει ταυτόχρονα κενά η ΑΕΛ για δικές της επιθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο Τσίρειο δεν υπήρξε παίκτης που να έφθασε σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης και η ήττα δεν επέτρεψε στην Ανόρθωση να παραμείνει στην κορυφή και να εκμεταλευτεί απώλειες άλλων διεκδικητών και να δημιουργήσει κάποια καλύτερη διαφορά. Φυσικά η ήττα σε ένα ντέρμπι δεν είναι καταστροφή ούτε δικαιολογεί πανικό νοουμένου ότι θα συνέλθει άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες αρχίζοντας μια νέα βαθμολογική αντεπίθεση. Επόμενος αγώνας αυτός με την Ένωση στο Παπαδόπουλος την ώρα που ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού και με νίκη θα είναι κερδισμένη με όποιο αποτέλεσμα έρθει στο Τσίρειο.

Ο Κετσπάγια που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στη Λεμεσό θα δουλέψει αυτή την βδομάδα για βελτίωση τόσο της ψυχολογίας των παικτών του όσο και σε ορισμένα αγωνιστικά θέματα .

Το θετικό είναι ότι αυτή την βδομάδα θα έχει στην διάθεση του σε καλύτερη ετοιμότητα τον Κβιλιτάια ενώ θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη του Βργκοτς που θα εκτίσει την ποινή του και θα είναι ένας εκ των Σελίν ή Π.Αρτυματα.

Το αρνητικό είναι ότι δεν θα έχει πάλι τον Οκριασβίλι ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Δεν θα  είναι διαθέσιμος ούτε και για τον αγώνα απέναντι στην Ένωση αφού έχει περάσει από νέες εξετάσεις και έχει ένα ωστικό οίδημα στο γόνατο οπότε χρειάζεται  θεραπεία και  ξεκούραση το γόνατο και δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του πριν να  είναι απόλυτα έτοιμος