6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ισπανία για να αλλάξει την εικόνα και το κλίμα η Ομόνοια (δεδομένη η απουσία του Ντούρις ,σίγουρα και άλλες αλλαγές)

Στην Ισπανία για να αλλάξει την εικόνα και το κλίμα η Ομόνοια (δεδομένη η απουσία του Ντούρις ,σίγουρα και άλλες αλλαγές)

By on 24 Νοεμβρίου, 2020 0 1327 Views

H ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ομόνοιας , ωστόσο από την στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν, όλοι καλούνται άμεσα να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Γρανάδα στην Ισπανία.

Ότι έγινε στο “Αμμόχωστος” την Κυριακή, ανήκει στο παρελθόν με τον Χένινγκ Μπεργκ μετά και τη νέα αποτυχία της ομάδας (τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα) να καλείται να διορθώσει τα λάθη, έτσι ώστε η Ομόνοια  να παρουσιαστεί από το επόμενο κιόλας παιχνίδι αλλαγμένη για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Η κατάσταση  στον όμιλο της Ομόνοιας με τον ένα βαθμό που κέρδισε  σε τρία παιχνίδια, δεν  αφήνουν πολλές ελπίδες για διάκριση στο Europa League. Συνεπώς ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης που θα γίνει στην Ισπανία, προσφέρεται στο να κερδίσουν οι παίκτες εμπειρίες για το μέλλον αλλά και χωρίς άγχος να δείξουν αγωνιστική βελτίωση που θα βοηθήσει στην αλλαγή του κλίματος προς το καλύτερο. Άλλωστε η Γρανάδα έχει θέματα με τον κορονοϊό και ίσως έχει απουσίες σοβαρές οπότε θα έχει την ευκαιρία  η Ομόνοια να διεκδικήσει και κάποιο κέρδος που θα της αποφέρει έσοδα αλλά και βαθμούς στην δική της βαθμολογία αλλά και της Κύπρου.

Η προετοιμασία  για τον αγώνα της Πέμπτης ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση, στο Στάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν  υπολογίζει τον Ντούρις ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ θα έχει αρκετό ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι επιλογές του Νορβηγού και το πως θα προσεγγίσει το εν παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και τις επόμενες υποχρεώσεις. Η δεδομένη απουσία του Ντούρις δίνει την ευκαιρία στον Κακουλλή να επανέλθει στο αρχικό σχήμα ενώ ανάσες χρειάζεται σίγουρα και ο Λέζιακς όπως φάνηκε στον αγώνα με τη Ν.Σαλαμίνα. Ίσως δούμε τον Κίκο στην θέση του αλλά και τον Σέχου στην μεσαία γραμμή.