8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανακούφιση για Ελουντού-Καλτσά. Θα είναι στην διάθεση του Τιμουρ για τον αγώνα της Παρασκευής

Ανακούφιση για Ελουντού-Καλτσά. Θα είναι στην διάθεση του Τιμουρ για τον αγώνα της Παρασκευής

By on 29 Νοεμβρίου, 2020 0 1182 Views

Ένα σκληρό φάουλ στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης με την Ένωση στον Ελουντού, προκάλεσε ανησυχία στην Ανόρθωση αφού αποχώρησε με πόνους που δεν του επέτρεπαν να πατήσει το πόδι του . Με δεδομένη την απουσία του Οκριασβίλι ο Κετσπάγια  δεν θα ήθελε να προκύψει και νέα απώλεια στα άκρα της επίθεσης.

Οι σημερινές εξετάσει έγιναν δεκτές με ικανοποίηση και ανακούφιση καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Αναμένεται έτσι να μπει κανονικά στις προπονήσεις από βδομάδας.

 Ο Κετσπάγια  θέλησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στα άκρα της επίθεσης στο Α΄ ημίχρονο και αφού είδε ότι δεν του έβγαινε το άλλαξε με δυο αλλαγές στο 46΄.Όπως δήλωσε στο τέλος προσπάθησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό αλλά φάνηκε ότι δεν πέτυχε αφού δεν είδε αυτό που ανέμενε. Πάντα ξεκάθαρος ο Τιμουρ δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει την αρχική του επιλογή αλλά απλά είπε ότι δεν πέτυχε αυτό που δοκίμασε. Είναι προπονητής που τολμά να αλλάζει πράγματα στην τακτική της ομάδας αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά το αλλάζει με διορθωτικές κινήσεις

Στην επανάληψη επιστράτευσε Ελουντού και Χριστοφή με τον Καλτσά και τον Παρούτη να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Για την περίπτωση του Καλτσά  έγινε  γνωστό ότι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και βρέθηκε οριακά στην αποστολή. Ταυτόχρονα υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ξεκούραση  θα λειτουργήσει υπέρ του ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στη Δόξα την Παρασκευή.