10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γρίφος για την θέση του Μαέ.Με απουσίες αλλά με πίστη η ΑΕΛ στο ντέρμπι

Γρίφος για την θέση του Μαέ.Με απουσίες αλλά με πίστη η ΑΕΛ στο ντέρμπι

By on 29 Νοεμβρίου, 2020 0 903 Views

Οι σημαντικές απουσίες που υπάρχουν στην ΑΕΛ υποχρεώνουν τον Ντούσαν Κέκρεζ να πάει με περιορισμένες επιλογές στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων θα προσπαθήσει να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, αναμένοντας από τους παίκτες που θα επιλέξει να αγωνιστούν να ανταποκριθούν.

Παίζεται μια θέση στην ενδεκάδα ανάμεσα σε Αβραάμ και Παπαφώτη και αναλόγως ποιος θα αγωνιστεί θα εξαρτηθεί η θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Ντανίλο, είτε στη μεσαία γραμμή, είτε στα άκρα της επίθεσης.

Εκείνο που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο είναι το ποιος θα αποτελέσει την επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ για την κορυφή της επίθεσης για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ράϊαν Μαέ. Τη θέση διεκδικούν οι Μαίντεβατς και Μπάμπιτς με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για να αποτελέσει την επιλογή του προπονητή του για τη γραμμή κρούσης. Όποιος από τους δύο και αν αγωνιστεί, έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής αναμέτρησης και γενικότερα στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν στην φετινή χρονιά στην ΑΕΛ.

H αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Εκτός επιλογών είναι οι Μεντόγεβιτς, Μπουνόζα, Έουλερ, Γκαζαριάν και Μαέ.