17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League:Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους Δικεφάλους – Μονόδρομος η νίκη για Παναθηναϊκό

Super League:Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους Δικεφάλους – Μονόδρομος η νίκη για Παναθηναϊκό

By on 29 Νοεμβρίου, 2020 0 493 Views

Οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης -ΑΕΚ (19:30 Novasports1), Λαμία – ΠΑΟΚ (17:15 Novasports2) και Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (15:00 Novasports1) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα (29/11) της 10ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten. ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα ο άλλος αγώνας της ημέρας.

Στις 19:30 στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς, το οποίο θέλει να πετύχει στην έδρα του την τρίτη του νίκη για το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση χωρίς τον Λουίς Φερνάντεθ που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως και ο Καπίγια, αλλά και τους Αντζουλά, Μπελόκ. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία επιζητά την τρίτη της νίκη μακριά από την έδρα της, θα αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία που αποφασίστηκε να προφυλαχθεί αλλά και τον Λόπες που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Μάνταλος, Παουλίνιο και Σιμάνσκι.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 στην Λαμία, η τοπική  ομάδα  υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΟΚ. Η   ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία επιζητά βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά χωρίς τους τραυματίες Βύντρα, Προβυδάκη, Χατζηστραβό, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα που δεν υπολογίζονται. Από την πλευρά της η  ομάδα  του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία έχει σαν στόχο την τέταρτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα,θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας χωρίς τους Κρέσπο, Εσίτι, αλλά και ο Γιαννούλης που επέστρεψε από την καραντίνα… οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Περέιρα.

Στις 15:00 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι , η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με Ατρόμητο και Ολυμπιακό θα αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια» δίχως τους τραυματίες Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάνη. Αντίθετα στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκαν ο Αγιούμπ που επιστρέφει σε αυτή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και ο Μπουζούκης έπειτα από δύο παιχνίδια. Στον αντίποδα σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία από την πλευρά της αναζητά βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, θα παραταχτεί κόντρα στο «τριφύλλι» χωρίς τους τραυματίες Μαλή, Βάντερσον, αλλά και τους Καρασαλίδη, Ματσόλα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου και στοχεύει στην πρώτη της νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στους Ηπειρώτες χωρίς τους τραυματίες Σολίς, Μαρινάκη, Σόουζα, Βαζ, Τσιλιανίδη και Ναμπί. Αντίθετα στην αποστολή μετά από δύο μήνες συμπεριλήφθηκε ο Βούρος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Όσον αφορά την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν δίχως τέσσερις παίκτες απέναντι στους Κρητικούς. Ο λόγος για τον Κρίζμαν που είναι τραυματίας, τον Εραμούσπε που είναι τιμωρημένος, αλλά και τους Νάουμετς, Γώγο που έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 Αστέρας Τρίπολης -ΑΕΚ (Novasports1)

17:15 Λαμία -ΠΑΟΚ (Novasports 2)

15:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (Novasports1)

17:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports3)