8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ανόρθωση ξέρουν ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα.Στόχος να είναι στο τέλος στην κορυφή

Στην Ανόρθωση ξέρουν ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα.Στόχος να είναι στο τέλος στην κορυφή

By on 30 Νοεμβρίου, 2020 0 3317 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστυοφόρου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για την αλλαγή της ώρας του αγώνα με την Δόξα:
 «Υπήρξε μια καλή συνεννόηση με την Δόξα για το αίτημα να πάει νωρίτερα το παιχνίδι και αρχίσει στις 16:00. Αν άρχισε 20:00 στις 21:00 θα έπρεπε όλοι να ήταν σπίτι με βάση τα νέα διατάγματα»
Για τη νίκη με την Ένωση: «Το βασικό ζητούμενο με την Ένωση ήταν να νικήσουμε, το καταφέραμε, σκοράραμε τέσσερις φορές. Δεν ήταν στο πλάνο μας να δεχθούμε δύο γκολ, η αμυντική μας συμπεριφορά γενικά είναι καλύτερη από αυτήν που δείξαμε με την ΕΝΠ. Δεν πήγε καλά αυτό το κομμάτι. Είμαστε σίγουροι ότι η αμυντική λειτουργία θα επιστρέψει εκεί που την ξέραμε».
Άλλαξε και άλλα πράγματα ο Κετσπάγια: «Για πρώτη φορά έπαιξαν Κώστας Πηλέας και Παύλος Κορρέα και έδειξε ο προπονητής ότι κρίνει τους πάντες με όσα δείχνουν στις προπονήσεις. Όταν ο προπονητής θεωρεί ότι πρέπει να κάνει αλλαγές τις κάνει».
Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος; Είδε κάτι καλύτερο από την ομάδα; «Το σημαντικό ήταν να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες και αυτό μας χαροποιεί».
Καμιά ομάδα δεν έδειξε να ξεχωρίζει πάντως: «Παρακολουθώντας γενικότερα το πρωτάθλημα καθώς παρακολουθήσαμε χθες τις δύο ομάδες που μας ακολουθούν, καμιά ομάδα δεν ξεχωρίζει. Το ζητούμενο για όλους που διεκδικούν τον τίτλο είναι που θα βρίσκονται στο τέλος και όχι στις 30 Νοεμβρίου».
Στόχος είναι να διατηρηθείτε στην κορυφή μέχρι και το φινάλε: «Δεν κρύψαμε ποτέ τους στόχους μας. Ο προπονητής από την ημέρα που παρουσιάστηκε είπε ότι ήρθε για τίτλους. Πέρσι δεν μπόρεσε με τον τρόπο που εξελίχθηκε η σεζόν και ευελπιστούμε ότι αυτό που δεν διεκδικήσαμε πέρσι θα το κατακτήσουμε φέτος. Δεν είναι εύκολο, είναι πολλές οι ομάδες με τις ίδια φιλοδοξίες»
Για τα αγωνιστικά: «Ο Ελουντού ο οποίος αποχώρησε με φορείο είναι καλύτερα. Ο Καλτσάς ήταν στον πάγκο αλλά είχε κάποιες ενοχλήσεις και ελπίζουμε να τις ξεπεράσει. Θα δούμε και για τον Παναγιώτη Αρτυματά είχε ένα μικροπρόβλημα».
Τι γίνεται με τον Οκριασβίλι: «Θα έμενε εκτός για δύο εβδομάδες και θα αξιολογούσαμε την κατάσταση του. Τι επόμενες μέρες όταν θα γίνει επαναξιολόγηση θα πούμε περισσότερα».
Για την συνέχεια: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, δεν το αρνούμαστε. Το πρόγραμμα μέχρι τις γιορτές είναι πιο χαλαρό γιατί δεν έχουμε ματς Κυπέλλου, ούτε μας να εκκρεμεί οπόταν περιμένουμε να επιστρέψουν όλα τα παιδιά για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να διατηρήσουμε την θέση μας».