3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Ψύχραιμος και δηλώνει αισιόδοξος ο Μπεργκ

By on 30 Νοεμβρίου, 2020 0 1113 Views

Παραμένει ψύχραιμος ο Μπεργκ παρά τις απώλειες ,τις μέτριες εμφανίσεις και την κριτική που δέχεται από τον κόσμο της Ομόνοιας τόσο για τα πολλά 0-0 όσο και για την φιλοσοφία του στις αλλαγές.Τα πολλά παιχνίδια ελέω Ευρώπης προβάλλονται ως ελαφρυντικό αλλά είναι αντίφαση με την μη αξιοποίηση του κανονισμού για τις αλλαγές καθώς και τα πέναλτι στον αγώνα με τον Ερμή.Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος ότι η Ομόνοια μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φθάσει στην κορυφή.

Στην διάσκεψη μετά το 0-0 με τον Ερμή σε ερώτηση αν η Ομόνοια προλαβαίνει να καλύψει το μείον 9 από την κορυφή, ο Χένινγκ Μπεργκ απάντησε, βγάζοντας το κινητό του τηλέφωνο από την τσέπη μετρώντας πόσες αγωνιστικές έχουν παιχτεί. Μάλιστα ζήτησε και την βοήθεια του Α. Δημητρίου, για να εξακριβώσει πως έχουν παιχτεί 12 αγώνες. 

Προλαβαίνει η Ομόνοια για τον τίτλο; “Πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει; Πόσα έχουν απομείνει; Πόσοι βαθμοί υπάρχουν για να διεκδικήσουμε; Θεωρείτε πως μπορούμε να προλάβουμε; Είμαστε 9 βαθμούς πίσω μ’ ένα αγώνα λιγότερο. Εγώ το πιστεύω. (Στο σημείο αυτό, ο Μπεργκ έβγαλε το κινητό και μέτρησε πόσους αγώνες έχει δώσει η Ομόνοια) Πιστεύω είναι νωρίς “.