4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Παρά τις αλλαγές θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πιο σημαντικός

ΜΠΕΡΓΚ:Παρά τις αλλαγές θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πιο σημαντικός

By on 2 Δεκεμβρίου, 2020 0 981 Views

Ο Χένινγκ Μπεργκ εξέφρασε την ανυπομονησία του μεταξύ άλλων στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Νορβηγός προπονητής ξεκαθάρισε ότι πιο σημαντικό ματς είναι αυτό της Δευτέρας με το ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:
«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα τώρα παίζουμε στην έδρα μας . Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και δύσκολο να πάρουμε βαθμούς. Όμως είναι πολύ βοηθητικά τα παιχνίδια για την ανάπτυξη της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια».
Για την αλλαγή του προπονητή στον ΠΑΟΚ:
«Ο προηγούμενος πήγε στη Βραζιλία σε μια καλή ομάδα και κάλυψαν το κενό εσωτερικά. Παίζουν περισσότερο 4-3-3 με κάποιες αλλαγές. Έχουν ατομική ποιότητα. Με την Αιντχόφεν ήταν αρκετά κλειστά τα παιχνίδια. Ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες την Κυριακή και περιμένουμε να παίξουν με τους παίκτες που έπαιξαν την PSV. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα θα κάνουμε και εμείς αλλαγές. Παρά τις αλλαγές θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πιο σημαντικός».
 Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Χούμποτσαν:
«Παίζουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση εκεί που παίζουν μεγάλοι σύλλογοι. Παίζουμε ξανά με τον ΠΑΟΚ, μέσα από τα παιχνίδια που απομένουν να πάρουμε κάποιους βαθμούς».