8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Σταθερά από πέρσι στην κορυφή.ΚΑΛΤΣΑΣ:Nα είμαστε στο τέλος πρώτοι…

ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Σταθερά από πέρσι στην κορυφή.ΚΑΛΤΣΑΣ:Nα είμαστε στο τέλος πρώτοι…

By on 3 Δεκεμβρίου, 2020 0 848 Views

Σε δηλώσεις προχώρησαν οι Δημήτρης Χριστοφή και Νίκος Καλτσάς στην επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης.

Ο Τζίμης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει μεγάλες προοπτικές.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφή.

Για το περασμένο παιχνίδι: «Βασικά δεν είχαμε και την καλύτερη απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι όμως κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν οι 3 βαθμοί. Βλέπουμε όλοι ότι  στο πρωτάθλημα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα, όλες οι ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία δυσκολεύονται νομίζω μέχρι στιγμής δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε.»

Για τις προοπτικές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Οι προοπτικές είναι μεγάλες γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι πως συνεχίσαμε εκεί που ήμασταν πέρσι, νομίζω είμαστε και η μόνη ομάδα που ήμασταν και πέρσι ψηλά στην κορυφή από την αρχή αλλά και τώρα είμαστε στην ίδια θέση και προσπαθούμε να δείχνουμε ότι το αξίζουμε.»

Για τον ίδιο: «Νομίζω αν με έχει καλά ο θεός, με τη βοήθεια του θεού να έχω την υγεία μου πιστεύω θα  δούμε πολλά περισσότερα»

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Ν.Καλτσά:


Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Είμαι καλύτερα αυτή τη βδομάδα, έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και από εδώ και πέρα πιστεύω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πάμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους. »

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Βεβαίως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα το έχετε δει και τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, δεν κοιτάμε τον αντίπαλο τον σεβόμαστε είμαστε η Ανόρθωση και πάντα παίζουμε για τη νίκη.»

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση είναι στην κορυφή αν αποτελεί πλεονέκτημα: «Εντάξει σίγουρα είναι ένα καλό πλεονέκτημα αυτό, αλλά τι να το κάνεις αν είσαι όλη τη χρονιά πρώτος και στο τέλος βγεις δεύτερος. Οπότε εμείς θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. »