8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Με προσοχή για τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Με προσοχή για τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή

By on 4 Δεκεμβρίου, 2020 0 633 Views

Στην κορυφή θέλει να παραμένει η Ανόρθωση η οποία ταξιδεύει σήμερα στην Λευκωσία, για τον αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του α’ γύρου.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του κόντρα στην επικίνδυνη Δόξα, ώστε ν’ αποφευχθεί η όποια «παγίδα» και βαθμολογική απώλεια και η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθεια της, για την κατάκτηση του τίτλου.Με νίκη θα βλέπει από την κορυφή τους αγώνες που θα ακολουθήσουν το επόμενο τριήμερο καιθα ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι με ηρεμία και καλή ψυχολογία.
Ο Γεωργιανός προπονητής θα παρατάξει με αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και σε σχήμα την αρχική 11αδα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην ΕΝΠ.
Ο προπονητής της Ανόρθωσης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Οκριασβίλι και του Ελουντου, όμως, θα έχει στην διάθεση του ,τους Βργκοτς και Καλτσά.
Ο Κροάτης αμυντικός επιστρέφει μετά από τιμωρία και ο Κετσπάγια θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Σίλντελφερντ. Ο Καλτσάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και είναι πανέτοιμος για τον σημερινό αγώνα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χριστοφή.
Η Ανόρθωση πιθανότατα θα παραταχθεί με τον τερματοφύλακα Λόρια και στην άμυνα με τους Βργκοτς, Σίντελφερντ,  Γκαλίτσιο (δεξιά) και Κορέϊα ή Σελίν (αριστερά). Στην μεσαία γραμμή με τους Νταουσβίλι, Αρτυματά και Μίχα. Στ’ άκρα της επίθεσης, Καλτσάς και Χριστοφή ή Μαργκάσα και στην κορυφή ο Κβιλιτάϊα.Δεν αποκελίεται φυσικά και κάποια έκπληξη.