10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tο ΑΠΟΕΛ θα δώσει εξετάσεις και στον αγώνα της Δευτέρας

Tο ΑΠΟΕΛ θα δώσει εξετάσεις και στον αγώνα της Δευτέρας

By on 4 Δεκεμβρίου, 2020 0 3375 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος  αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γενικά στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:
«Η αλήθεια με βάση την ιστορία είναι περίεργο αυτό στο ποδόσφαιρο, όλο αυτό θα το θυμόμαστε γι’ αρκετό καιρό. Έχουν αλλάξει κάποιες ισορροπίες αυτό παίζει το ρόλο του. Έτυχε ξανά να μην είναι τα πρώτα φαβορί με βάση τη βαθμολογία, όμως, δεν παύει να είναι να το αιώνιο ντέρμπι. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το ντέρμπι της Δευτέρας. Δεν θα αλλάξει κάτι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, όμως, είναι σημαντικό αυτός που θα κερδίσει αφού θα πλησιάσει την α’ εξάδα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια, να ενισχύσουμε περισσότερο αυτή την δυναμική που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία δύο ματς, από βαθμολογικής συγκομιδής που είναι πολύ σημαντικό».

Με Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ καλό το ΑΠΟΕΛ:
«Δεν ξεκίνησε από εκεί.Και με την Δόξα το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο από το προηγούμενο. θέλουμε σταθερότητα στην πρόοδο της ομάδας. Θεωρώ ότι είναι σημαντικά τα στοιχεία της αυτοπεποίθησης, της καλή ψυχολογίας και της διάρκειας του ποιοτικού χρόνου των ποδοσφαιριστών. Δίνουμε εξετάσεις σε κάθε αγώνα. Θα δώσουμε εξετάσεις και στον αγώνα της Δευτέρας».

Σε ότι αφορά τ’ αγωνιστικά ενόψει του ντέρμπι;
Από αύριο πιο ξεκάθαρη η εικόνα για τον Ζόρζε, o Ντε Βινσέντι είναι παίκτης που ρισκάρει, όμως,  πάει πιο συντηρητικά και όταν είναι 100 τοις 100 τότε θα επιστρέψει. Στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους Νσούε και Γουίλερ. Εξαιρετικά δύσκολο του Ανουάρ».

Για τα μεταγραφικά και τις σκέψεις του Μικ Μακάρθι
«Γνωρίζει καλύτερα την ομάδα ο προπονητής κάνει κάποιες σκέψεις, αλλά δίνεται βαρύτητα στους αγώνες. Ο Ιανουάριος είναι αρκετά μακριά, υπάρχουν περιπτώσεις που μας απασχολούν…Δεν θα μπω στην ονοματολογία με αφορμή αυτά που γράφονται και λέγονται, υπάρχει αρκετός καιρός ακόμη».