20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχει άλλο ένα σερί να σπάσει η Ομόνοια.Πανέτοιμη για το ντέρμπι

Έχει άλλο ένα σερί να σπάσει η Ομόνοια.Πανέτοιμη για το ντέρμπι

By on 7 Δεκεμβρίου, 2020 0 808 Views

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με ντέρμπι αυτή την φορά για την Ομόνοια και είναι πιο έτοιμη για την προσαρμογή στην εγχώρια διοργάνωση μετά από αγώνα στην Ευρώπη.Με υποδεέστερους αντίπαλους πλήρωσε τίμημα η Ομόνοια αλλά το σημερινό παοχνίδι δεν έχει καμιά σχέση με τα άλλα.

Η ομάδα του Μπεργκ είναι πανέτοιμη για το απόλυτο ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, το «αιώνιο» παιχνίδι το οποίο φέτος έχει την ιδιαιτερότητα ότι και οι δύο ομάδες Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είναι εκτός πρώτης 6άδας για την ώρα.
Αυτό καμιά σημασία δεν έχει ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης του ΓΣΠ (19:00 Cablenet Sports 1) καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο και ο κοινός στόχος που είναι η νίκη είναι αδιαμφισβήτητος.
Η Ομόνοια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έσπασε ένα κακό σερί συνεχόμενων νικηφόρων αποτελεσμάτων (εννιά ματς χωρίς νίκη) και πάει με τις καλύτερες δυνατές ψυχολογικές αλλά και αγωνιστικές προϋποθέσεις για να σπάσει άλλο ένα σερί, αυτό που την θέλει να μην κερδίζει τον «αιώνιο» αντίπαλο εδώ και σχεδόν οχτώ χρόνια και αν το καταφέρει θα καλύψει και κομμάτι από το χαμένο έδαφος στην προσπάθεια για τον φετινό τίτλο.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν να πιστεύουν ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και αν το κάνει αυτό τότε οι πιθανότητες για τη νίκη θα αυξηθούν. Κίνητρα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν πολλά και δεν χρειάζεται κάποιος να τα προβάλει μιας και δημιουργούνται από μόνα τους. Στις δηλώσεις των παικτών φαίνεται ξεκάθαρα ότι ξέρουν τι εστί αυτό το παιχνίδι και γενικότερα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για την φετινή χρονιά και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει να γνα έρθει το ζητούμενο.Δεδομένες είναι οι απουσίες των Μποτεάκ,Κακουλλή αλλά υπάρχουν και ερωτηματικά γιαμ την 11αδα αφού η απόδοση κάποιων παικτών κόντρα στον ΠΑΟΚ έβαλε σε σκέψεις τον Μπεργκ γιαμ τις αλλαγές που είχε στο μυαλό του.
ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΦΑΜΠΙΑΝΟ
ΛΑΝΓΚ
ΛΟΥΦΤΝΕΡ
ΣΕΧΟΥ (ΧΟΥΜΠΟΤΣΑΝ)
ΛΕΖΙΑΚΣ
ΓΚΟΜΕΣ
ΓΚΟΜΕΘ
ΠΑΠΟΥΛΗΣ
ΑΣΑΝΤΕ
ΤΙΑΓΚΟ
ΝΤΟΥΡΙΣ