17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθορίζει την τύχη του το ΑΠΟΕΛ. Με καλή ψυχολογία βλέπει μόνο νίκη

Καθορίζει την τύχη του το ΑΠΟΕΛ. Με καλή ψυχολογία βλέπει μόνο νίκη

By on 7 Δεκεμβρίου, 2020 0 836 Views

Eίναι παράξενο και πρωτοφανές στην σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου μας αλλά έτσι είναι τα δεδομένα. Τα αποτελέσματα έφεραν έτσι το σκηνικό, ούτως ώστε το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» να έχει καθοριστικό χαρακτήρα για την προοπτική και των δύο ομάδων. Στο ΑΠΟΕΛ ξέρουν πολύ καλά ότι με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αυτό είναι το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να μεγαλώσουν το νικηφόρο σερί και να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί που είχαν μέχρι τώρα οι γαλαζοκίτρινοι, δεν επιτρέπουν οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες διάκρισης μέσω του πρωταθλήματος. Ξέρουν πολύ καλά ο Μικ Μακάρθι και οι παίκτες του πως μέσα από το σημερινό ματς παίζουν πολλά για την φετινή σεζόν όσον αφορά τους στόχους που μπορούν να κυνηγήσουν μέσω του πρωταθλήματος και παρουσιάζονται όλοι αποφασισμένοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν τη νίκη.

Η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες, με αντιπάλους τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα και αν τριτώσει το καλό πέραν από το ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς, θα αναπτύξει πολύ μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Σύμμαχος στην όλη προσπάθεια είναι η αυτοπεποίθηση που έχουν κερδίσει οι γαλαζοκίτρινοι μέσα από τις τελευταίες επιτυχίες, αλλά το σημερινό ματς έχει πολύ διαφορετική μορφή. Καλούνται να δείξουν κότσια και χαρακτήρα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να αποκομίσουν όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα τόσο μεγάλο ματς.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

ΣΙΛΒΑ

ΖΕΡΑΛΔΕΣ (ΝΣΟΥΕ)

ΣΙΕΛΗΣ

ΜΕΡΚΗΣ

ΖΟΡΖΕ (ΣΑΝΤΟΣ)

ΓΙΕΝΣΕΝ

ΖΑΧΙΝΤ (ΛΟΥΝΤΕΜΟ)

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ

ΝΤΟΝΓΚΑΛΑ

ΑΤΖΙΛΙ

ΝΟΥΧΙΟΥ