20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΚΑΡΘΙ:Χάσαμε από τρία στημένα αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση.Δεν είναι έκπληξη τα σκαμπανεβάσματα

ΜΑΚΑΡΘΙ:Χάσαμε από τρία στημένα αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση.Δεν είναι έκπληξη τα σκαμπανεβάσματα

By on 7 Δεκεμβρίου, 2020 0 1565 Views

Οι δηλώσεις του Μικ Μακάρθι μετά την ήττα από την Ομόνοια στο ντέρμπι:

“Δεν είναι το πιο εύκολο να έρχεσαι στην δημοσιογραφική όταν χάνεις και κυρίως όταν χάνεις 3-0 από τον μεγάλο σου αντίπαλο. Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση. Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Στο ξεκίνημα ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τις αλλαγές μας και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένα.Ένα γκολ από ένα κόρνερ που δεν ξέρω τώρα αν ήταν κόρνερ , το δεύτερο από φάουλ και το τρίτο το ίδιο,αλλά είμαι απογοητευμένος από την απόδοση μας γενικά”.

“Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Ομόνοιας. Δεν ήθελα να είμαι ο πρώτος που χάνω από την Ομόνοια, χάσαμε από αυτούς μετά από πολύ καιρό. Αλλά δεν μπορούμε να κάνω κάτι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι”.

“Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Όπως είπα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος απόψε. Δεν είναι έκπληξη που έχουμε σκαμπανεβάσματα. Αλλάξαμε τόσους πολλούς παίκτες, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια σύνδεση ανάμεσα στους παίκτες, έναν τρόπο παιχνιδιού… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για όσα έγιναν, πρέπει να δούμε τα ματς που ακολουθούν”.

“Το να χάνεις ένα παίκτη (Ντονγκαλά) δεν βοηθά αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό. Δεν θα αποδώσω την απόδοση μας στο πρώτο μέρος σε αυτό τον τραυματισμό. Έχει ένα πρόβλημα μυικό και νομίζω θα μείνει έξω για λίγο καιρό”.