19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ντέρμπι «αιωνίων» με σούπερ επιλογές και αποδόσεις στην Bet on Alfa

Ντέρμπι «αιωνίων» με σούπερ επιλογές και αποδόσεις στην Bet on Alfa

By on 7 Δεκεμβρίου, 2020 0 304 Views

Φινάλε στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας με σούπερ ντέρμπι και συγκεκριμένα με το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν κάτω από πρωτοφανή για την εμβέλεια τους δεδομένα, καθώς είναι και οι δύο βαθμολογικά εκτός εξάδας και η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει μεγάλη σημασία.

Το κλασσικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου, προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται το ΑΠΟΕΛ και προβάλλει σαν η ομάδα με τη χαμηλότερη απόδοση για τη νίκη και συγκεκριμένα ο άσος προσφέρεται στο 2.25. Η Ομόνοια από την πλευρά της προέρχεται από πέντε σερί αγώνες στο πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη και το διπλό έχει απόδοση 3.30, ενώ στο 3.30 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.20, στο 1.55 προσφέρεται το under 2.5 goals και απόδοση 1.95 έχει η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa