2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΚ-ΠΑΦΟΣ 0-0:Έμειναν στο Χ και έχασαν την ευκαιρία….

ΑΕΚ-ΠΑΦΟΣ 0-0:Έμειναν στο Χ και έχασαν την ευκαιρία….

By on 9 Δεκεμβρίου, 2020 0 390 Views

Είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις αλλά έχασαν σπό δυο βαθμούς ωστόσο παρά ήττα κσλή και η ιδοπαλία.Χωρίς τέρματα έληξε ο εξ΄αναβολής για την 9η αγωνιστική ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφο στην Αρένα. Από μια κλασσική ευκαιρία κατέγραψαν οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο με το δοκάρι του Ναράνχο και η Πάφος στο β’ ημίχρονο με τον Αγκούλο.

Στο Α’ ημίχρονο καταγράφηκαν ελάχιστες φάσεις με την πιο κλασική να είναι για την ΑΕΚ και τον Ναράνχο  ο οποίος στο 40’ λεπτό σημάδεψε το δοκάρι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα της Πάφου είχε την καλύτερη της ευκαιρία με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου όταν ο Βα σούταρε και την μπάλα μπλόκαρε ο Τόνιο.
Καλύτερο το θέαμα στην επανάληψη, όμως, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν στον αγώνα.
Η πιο κλασσική ευκαιρία για την Πάφο καταγράφηκε στο 86’ με τον Αγκούλο, όμως, το πλασέ του ήταν άστοχο.
Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 23 βαθμούς και η Πάφος στους 20.

AEK: Τόνιο, Αντωνιάδη, Φερνάντες, Μοϊσόφ (59′ Χέϊτλι), Ιωάννου, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι, Ακοράν (77′ Νάντο), Μικέλ, Μακρής (56′ Φλοριάν), και Ναράνχο.
Στον πάγκο: Τέουκενς, Τάντι, Πλάνας, Αναστασίου, Ανδρέου, Κωνσταντίνου.

Πάφος: Ρούτκο, Σάιθ, Βαρέλα, Βα (70′ Μέρφι), Τόρες (54′ Ράκελς), Φουρ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάντσεον, Αγκούλο.
Στον πάγκο: Πέτρου, Κβίντα, Αντωνίου, Ακαλέ, Κούζικ, Φυλακτού, Λελιούκιν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Σπιρόφσκι (3η) / Πάντσεον (4η),Βα (3η) Θα χάσει το ματς με την Ομόνοια στις 14/12 ή με την Ανόρθωση στις 18/12.

ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα (Κεκλεισμένων των θυρών)

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης