3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Nα πάρουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι,με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση

ΜΠΕΡΓΚ:Nα πάρουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι,με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση

By on 9 Δεκεμβρίου, 2020 0 1301 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου του “Philips Stadion” μια μέρα πριν από τον τελευταίο αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στην Αϊντχόφεν.

“Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα στην Ολλανδία και πολύ γνωστή στην Ευρώπη, πέρασαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές από αυτή την ομάδα. Είναι καλό για εμάς που αντιμετωπίζουμε τέτοιους αντιπάλους. Το πρώτο παιχνίδι ήταν κλειστό, ήμασταν ανταγωνιστικοί παίξαμε αρκετά καλά και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς το παιχνίδι αύριο. Η PSV θα θέλει την πρώτη θέση για να έχει καλύτερη κλήρωση. Αναμένω μια PSV με ψηλό κίνητρο, ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να πάρουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι”

Είναι δύσκολο όμως πρέπει να καταφέρουμε να κρατήσουμε μπάλα διότι δεν θα είναι καλό να αμυνόμαστε συνέχεια. Θα χρειαστεί μία καλή ομαδική απόδοση. Είναι καλό για την πρόοδο μας το ότι θα παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. 

Αύριο τελειώνει το ταξίδι: Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα διότι είμαστε στα μέσα της σεζόν. Το ΕυρωπαΪκό μας ταξίδι ολοκληρώνεται. Εξελίχθηκε καλύτερα απ’ ότι αναμέναμε. Είχαμε καλύτερη παρουσία από αυτήν που περιμέναμε. Κοντέψαμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτοί που μας κέρδισαν έπρεπε να δουλέψουν πολύ σκληρά για να το κάνουν.  Μετά το παιχνίδι θα έχουμε τους αγώνες στην Κύπρο και είναι προτεραιότητα το πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα στους θεσμούς στην Κύπρο.