4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Μόνο ο Ερμής μας απασχολεί.Η ανανέωση Τιμούρ αγχώνει τα ΜΜΕ όχι την διοίκηση

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Μόνο ο Ερμής μας απασχολεί.Η ανανέωση Τιμούρ αγχώνει τα ΜΜΕ όχι την διοίκηση

By on 11 Δεκεμβρίου, 2020 0 753 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για τις φήμες περί Σπύρου Ρισβάνη:

«Έχουμε το δικαίωμα για τέσσερις μεταγραφές. Κάποια ονόματα ήδη κυκλοφόρησαν και δεν μας φθάνουν για δέκα μεταγραφές. Αυτό που θα έλεγα εγώ είναι ότι έχουμε 3+1 αγώνες (ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι 3 Ιανουαρίου) με το ρόστερ που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και όταν θα ολοκληρωθούν μπορεί να παρθούν και αποφάσεις που σήμερα μπορεί να μην είναι στις πιθανότητες στο τι διαβάζουμε σε διάφορα ρεπορτάζ. Οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινώς. Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα από την εικόνα της ομάδας και των αποτελεσμάτων. Πριν τη διακοπή θα σας έλεγα ότι μάλλον δεν θα κινούμασταν για κανέναν. Αυτό τώρα άλλαξε αλλά μπορεί να αλλάξει ξανά μετά από την παρουσία μας στους εναπομείναντες αγώνες».

Για τον Μίχα και τις πιθανότητες να αποχωρήσει:

«Το θέμα προέκυψε από τον αγώνα με τη Δόξα. Ο προπονητής μας απάντησε ότι ήταν θέμα τακτικής. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Ξέρουμε την ποιότητα του και ξέρουμε πως το όνομα του απασχολεί στα ΜΜΕ του Ισραήλ και της Μπειτάρ. Το όνομα του ήταν ανάμεσα σε άλλα ονόματα που γράφθηκαν για τον Μίχα. Δεν σημαίνει όμως ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν ήρθε καμία επίσημη πρόταση. Πιστεύουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ μας».

Για τον Τιμούρ:

«Το θέμα του συμβολαίου αγχώνει τα ΜΜΕ παρά εμάς τους ίδιους. Τοποθετήθηκε ο πρόεδρος μας και ήταν τόσο ξεκάθαρος. Κάποια στιγμή θα προκύψουν τα νέα που όλοι περιμένουν. Αυτό που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία μας για έναν κρίσιμο παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Μας απασχολεί έντονα ο αγώνας με τον Ερμή και τίποτα άλλο».