3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αγωνία στην Ομόνοια για τα τεστ.Ανησυχία για περισσότερα κρούσματα.

Αγωνία στην Ομόνοια για τα τεστ.Ανησυχία για περισσότερα κρούσματα.

By on 12 Δεκεμβρίου, 2020 0 1383 Views

Στην Ομόνοια επαληθεύτηκαν οι φόβοι που είχαν, αφού δυο ποδοσφαιριστές τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται για βασικά στελέχη (ο ένας είναι ο Λούφτνερ, με τον Τσέχο αμυντικό να το ανακοινώνει ο ίδιος στα ΜΚΔ) ενώ ο άλος είναι επιθετικός και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένει η ανησυχία στο πράσινο στρατόπεδο, με την αγωνία να κτυπά… κόκκινο, ενόψει των τεστ που θα επαναληφθούν αύριο Κυριακή (με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ, ομάδα που έχει κρούσματα κορωνοϊού, πρέπει 24 ώρες πριν το παιγνίδι της, να περάσουν όλοι ξανά από έλεγχο).
Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο και για παραπάνω κρούσματα και αν εντοπιστούν ακόμα δυο ή και περισσότερα, τότε θα αναβληθεί ο αγώνας της Δευτέρας (14/12) με την Πάφο. Μόνο σε αυτό το ενδεχόμενο αναβάλλεται αγώνας, όταν υπάρχουν 4 ή και παραπάνω κρούσματα, μέσα σε διάστημα 7 ημερών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο στην Ομόνοια, τότε θα αναβληθεί και το παιγνίδι της Παρασκευής (18/12) με την Καρμιώτισσα (εμπίπτει στο ίδιο χρονικό πλαίσιο).
Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα στην Ομόνοια, με τους Φαμπιάνο και Μαυρία να είναι αμφίβολοι για το ματς της Δευτέρας και τους Μποτεάκ, Κυριακίδη και Κακουλλή να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών.